Neler Yeni

Bu kişi ne yapmaya çalışıyor?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Mete
Merhaba okulda yanımda bir kız oturuyor son 1-2 ayda bana saçma şekilde ilgi göstermeye başladı ilgi derken sürekli benle konuşmaya çalışıyor bana şaka yapmaya çalışıyor benim bulunduğum ortamlara girmeye çalışıyor ne yaptığını anlamadım? sizden öneri istiyorum bu kişi yi nasıl kendimden uzaklaştırabilirim? çünkü benim böyle işlerle ilgim yok.

Guck Fosu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Talha Yıldırım
yavaş yavaş kişiden uzaklaş eğer sen kaçıyor o geliyorsa yüzüne vurmalısın biraz rencide olucak ama en etkili yöntemde o

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yavaş yavaş kişiden uzaklaş eğer sen kaçıyor o geliyorsa yüzüne vurmalısın biraz rencide olucak ama en etkili yöntemde o
Zaten uzaklaşıyorum söylediklerine çoğu zaman cevap bile vermiyorum
birde onun yüzüne vurmaya utanırım çünkü kızın daha ne yapmaya çalıştığını anlamadımki? yanlış anlayıp rezil olmak istemiyorum

Guck Fosu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Talha Yıldırım
Zaten uzaklaşıyorum söylediklerine çoğu zaman cevap bile vermiyorum
birde onun yüzüne vurmaya utanırım çünkü kızın daha ne yapmaya çalıştığını anlamadımki? yanlış anlayıp rezil olmak istemiyorum
rezil olmazsın kardeşim senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım ama ben senin ile muhabbet kurmak istemiyorum gibi cümleler kurarsan sorun olmaz

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Buğra Aykaç
Belki sizinle arkadaş olmak istiyordur hocam ya da ilgi istiyordur ikisinden biri olabilir.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki sizinle arkadaş olmak istiyordur hocam ya da ilgi istiyordur ikisinden biri olabilir.
Arkadaş olmak isteyebilir de ilgi istemediği kesin 5-10 tane arkadaşı var zaten benden niye ilgi istesin

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Buğra Aykaç
Arkadaş olmak isteyebilir de ilgi istemediği kesin 5-10 tane arkadaşı var zaten benden niye ilgi istesin
O zaman birinci seçenek daha mantıklı gibi gözüküyor bence arkadaş olmayı bir deneyin derim

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Ege
arkadaş olun asosyal çocuk olmayın hem kız mış zaten :)

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Mete
O zaman birinci seçenek daha mantıklı gibi gözüküyor bence arkadaş olmayı bir deneyin derim
Peki arkadaş olmayı düşünmüyorum çünkü hayatımda hiç bir kızla arkadaş olmadım hatta düzgün konuşmadım bile

dnzz

80+
Merhaba okulda yanımda bir kız oturuyor son 1-2 ayda bana saçma şekilde ilgi göstermeye başladı ilgi derken sürekli benle konuşmaya çalışıyor bana şaka yapmaya çalışıyor benim bulunduğum ortamlara girmeye çalışıyor ne yaptığını anlamadım? sizden öneri istiyorum bu kişi yi nasıl kendimden uzaklaştırabilirim? çünkü benim böyle işlerle ilgim yok.
Dostum arkadaş olabilirsin sonuçta o da insan ama ben istemiyorum dersen kalbini kırmadan kimseye bahsetmeden durumu şöyle istemediğini söyle zorla sana sahip olacak değil o da bırakır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,920
Üyeler
169,793
Son üye
El Patron0
Top Bottom