Neler Yeni

Bu Oyunların Fiyatları Şakamı yoksa Gerçekmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
BU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?
BEN ZAMLARIN BU KADAR OLACAĞINI TAHMİM BİLE EDEMEZDİM.

ASDASD.PNG
ASDASDAS.PNG
ASDASDASD.PNG
ASDASDASDASDAS.PNG
ASDASDSA.PNG
ASDSAD.PNG
XCVXCVXCV.PNG
SSS.PNG
Ekran AlıntısıSDASD.PNG

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7.6 KB · Hit: 119
  • Ekran AlıntısıSDASD.PNG
    Ekran AlıntısıSDASD.PNG
    39.5 KB · Hit: 121
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7.6 KB · Hit: 115

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
BU KONU AÇILDI MI BİLMİYORUM BAKTIM AMA BULAMADIM GÖRDÜĞÜMDEN BERİ BUNLARI DÜŞÜNÜYORUM BUNLAR NASIL FİYATLANDIRMA ?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şaka gibi ama gerçek steam bile enflasyona dayanamadı maalesef

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
%700 Olduğu söyleniyordu. Belliydi zaten baştan oyun stoklamamız lazımdı iyi dayandı yine steam

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Mortal Kombat
Sea of thieves
Rainbow
Toplamda 90₺ vermiştim üç oyuna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%700 Olduğu söyleniyordu. Belliydi zaten baştan oyun stoklamamız lazımdı iyi dayandı yine steam
ben alınabilecek tüm oyunları satın aldım. yetmedi stalker, last of us aldım ön sipariş ile. ama bu kadar olacağını beklemiyordum. 35 lira olan sea of thieves 400 lira.

Son düzenleme:

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
fiyatlar aşırı saçma birçoğu eski oyunlar sonuçta. Diğer oyun firmaları etkilemese bari yeni çıkacak oyunlar 500-600'den çıksa sevinecek duruma geleceğiz resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatlar aşırı saçma birçoğu eski oyunlar sonuçta. Diğer oyun firmaları etkilemese bari yeni çıkacak oyunlar 500-600'den çıksa sevinecek duruma geleceğiz resmen

Buradaki çoğu oyun game pass'te aylık 30tl, artık oyun satın almak yerine abone sistmei ile 540 oyun sahibi olabilirsiniz yapmayın şu hatayı.
bu saatten sonra alınmaz zaten ağa bu oyunlar 10 - 50 lira arasıydı indirim dönemi :)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
az bile zamlanmış tr ye göre

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
bu saatten sonra alınmaz zaten ağa bu oyunlar 10 - 50 lira arasıydı indirim dönemi :)
Valla ya %80 indirim ayağına 10 ₺ oyunu 60₺ e satarlar sıkıntı yeni çıkacak oyunlarda göreceğiz artık. RE 4 Remake iyi fiyatta o zaman banka indirimi ile 350 civarına geliyor alsam mı ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Valla ya %80 indirim ayağına 10 ₺ oyunu 60₺ e satarlar sıkıntı yeni çıkacak oyunlarda göreceğiz artık. RE 4 Remake iyi fiyatta o zaman banka indirimi ile 350 civarına geliyor alsam mı ya
hocam valla bnde serisi var, 4. oyun 2005 versiyonu. henüz oynamadım değermi bilmiyorum

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Top Bottom