Bu Ramler Nasıl?

ben daha 18 yşını geçmedim herhangi bir şekilde kredi kartı çıkaramıyorum bu yüzden babama bağlıyım kredi kartını vermiyo o da mecburum
Alabilirsiniz ozaman güzel ramler

Vatandan almayın pahalıdır
Corsair vengeance ram alıp oc layabilirsiniz
samsung çip kullanıyor
hemde cepten fazla para kaçmaz
Post automatically merged:

Ailemdede kredi kartı yoktu
banka kartıyla aldırdım
DA 2 Sistemi ve monitörü

samsung çip kullanıyor
az önce yazdıpımı okuyun vatandan alıcam bende istemiyorum ama mecbur

samsung çip kullanıyor

Ailemdede kredi kartı yoktu
banka kartıyla aldırdım
DA 2 Sistemi ve monitörü
Dostum Corsair vengeance ramleri Samsung çip bundurduğu doğru fakat asla OC olmuyor

ben daha 18 yşını geçmedim herhangi bir şekilde kredi kartı çıkaramıyorum bu yüzden babama bağlıyım kredi kartını vermiyo o da mecburum
Papara kart alabilirsin.

papara veya banka kartı olabilir sıkıntı çıkarmaz
kredi kartı demiyorum

nasıl olmuyor ??????
Dostum @RevDeisDou ile bir sürü deneme yaptık ama 3200MHz bile yapamadık her seferinde hata veriyor neredeyse imkansız.

Arkadaş vatandan almak zorundaymış gereksiz yere 200tl fazla vermek isteyen biri daha
Doğrudur başka yerden önermiş olabilir ama aynı isim ve kodla vatan da da arayabilirsin illaki başkasının demesine gerek yok o sana o modeli inceden önermiş sen git vatan yaz varsa al anlamıyorum bu sitedeki çoğu kişi niye bu kadar fazla çözümü olan basit şeylere sinirleniyor

Doğrudur başka yerden önermiş olabilir ama aynı isim ve kodla vatan da da arayabilirsin illaki başkasının demesine gerek yok o sana o modeli inceden önermiş sen git vatan yaz varsa al anlamıyorum bu sitedeki çoğu kişi niye bu kadar fazla çözümü olan basit şeylere sinirleniyor
Logitech sana yazmadım yanlış anlama

Logitech sana yazmadım yanlış anlama
baktım daha pahalıydı o ramler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,623
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR