logitechg
80+
- Reaksiyon skoru
- 257
Yanlış anlamışsın düzeltme maksadıyla söylemedim onuYok yani illa ''Vatan'dan almak zorunda değilseniz'' cümlesini kurmam mı gerekiyor?
Yanlış anlamışsın düzeltme maksadıyla söylemedim onuYok yani illa ''Vatan'dan almak zorunda değilseniz'' cümlesini kurmam mı gerekiyor?
az önce yazdığım şeyi okursanız sevinirmYok yani illa ''Vatan'dan almak zorunda değilseniz'' cümlesini kurmam mı gerekiyor?
Alabilirsiniz ozaman güzel ramlerben daha 18 yşını geçmedim herhangi bir şekilde kredi kartı çıkaramıyorum bu yüzden babama bağlıyım kredi kartını vermiyo o da mecburum
az önce yazdıpımı okuyun vatandan alıcam bende istemiyorum ama mecburVatandan almayın pahalıdır
Corsair vengeance ram alıp oc layabilirsiniz
samsung çip kullanıyor
hemde cepten fazla para kaçmaz
mesajı güncelledim bakabilirsinizaz önce yazdıpımı okuyun vatandan alıcam bende istemiyorum ama mecbur
Dostum Corsair vengeance ramleri Samsung çip bundurduğu doğru fakat asla OC olmuyorVatandan almayın pahalıdır
Corsair vengeance ram alıp oc layabilirsiniz
samsung çip kullanıyor
hemde cepten fazla para kaçmaz
Post automatically merged:
Ailemdede kredi kartı yoktu
banka kartıyla aldırdım
DA 2 Sistemi ve monitörü
papara veya banka kartı olabilir sıkıntı çıkarmazaz önce yazdıpımı okuyun vatandan alıcam bende istemiyorum ama mecbur
nasıl olmuyor ??????Dostum Corsair vengeance ramleri Samsung çip bundurduğu doğru fakat asla OC olmuyor
Papara kart alabilirsin.ben daha 18 yşını geçmedim herhangi bir şekilde kredi kartı çıkaramıyorum bu yüzden babama bağlıyım kredi kartını vermiyo o da mecburum
Dostum @RevDeisDou ile bir sürü deneme yaptık ama 3200MHz bile yapamadık her seferinde hata veriyor neredeyse imkansız.papara veya banka kartı olabilir sıkıntı çıkarmaz
kredi kartı demiyorum
nasıl olmuyor ??????
cl filan düşürülebiliyormu?Papara kart alabilirsin.
Dostum @RevDeisDou ile bir sürü deneme yaptık ama 3200MHz bile yapamadık her seferinde hata veriyor neredeyse imkansız.
Hayır onu bile yapamadık.cl filan düşürülebiliyormu?
Doğrudur başka yerden önermiş olabilir ama aynı isim ve kodla vatan da da arayabilirsin illaki başkasının demesine gerek yok o sana o modeli inceden önermiş sen git vatan yaz varsa al anlamıyorum bu sitedeki çoğu kişi niye bu kadar fazla çözümü olan basit şeylere sinirleniyorArkadaş vatandan almak zorundaymış gereksiz yere 200tl fazla vermek isteyen biri daha
Logitech sana yazmadım yanlış anlamaDoğrudur başka yerden önermiş olabilir ama aynı isim ve kodla vatan da da arayabilirsin illaki başkasının demesine gerek yok o sana o modeli inceden önermiş sen git vatan yaz varsa al anlamıyorum bu sitedeki çoğu kişi niye bu kadar fazla çözümü olan basit şeylere sinirleniyor
baktım daha pahalıydı o ramlerDoğrudur başka yerden önermiş olabilir ama aynı isim ve kodla vatan da da arayabilirsin illaki başkasının demesine gerek yok o sana o modeli inceden önermiş sen git vatan yaz varsa al anlamıyorum bu sitedeki çoğu kişi niye bu kadar fazla çözümü olan basit şeylere sinirleniyor
Logitech sana yazmadım yanlış anlama