Bu SSD 2. Elden Alınır mı?

ens akn

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar samsung 1 tb m2 ssd PM9A1 ssd sıfırı internette 9000 TL gözüküyor, arkadaşın dediğine göre şu ana kadar 1 tb yazılmış ve sağlık %97'ymiş, 5500 TL'ye satıyor.
Kafama takılan kısım sadece 1 tb yazılmış olan bir ssd nasıl %3 düşebiliyor? samsung magician'dan kontrol edicem bir sorunu var mı diye ama yine de siz ne diyorsunuz?

Alınmaz.
1781426148372.webp

henüz almadım ama gidip test etmeyi planlıyorum en azından bi görmek istedim. Ama tamamdır alınmaz diyorsanız olumsuz bakıcam biraz daha
ben o kadar bilgili değilim bu konuda alma demedim sadece test et gözü kapalı alma demek istemiştim ilanlara yazılanlar gerçekçi olmuyor bazen

arkadaşlar samsung 1 tb m2 ssd PM9A1 ssd sıfırı internette 9000 TL gözüküyor, arkadaşın dediğine göre şu ana kadar 1 tb yazılmış ve sağlık %97'ymiş, 5500 TL'ye satıyor.
Kafama takılan kısım sadece 1 tb yazılmış olan bir ssd nasıl %3 düşebiliyor? samsung magician'dan kontrol edicem bir sorunu var mı diye ama yine de siz ne diyorsunuz?
Orjinal olmayabilir. Sadece yazma değil. Kullanma saat süresi de sağlık düşer. Bende sıfır 1 tb var 4k ya satıyorum ikinci el kısmında.

Alınmaz, pahalı.

Orjinal olmayabilir. Sadece yazma değil. Kullanma saat süresi de sağlık düşer. Bende sıfır 1 tb var 4k ya satıyorum ikinci el kısmında.
39 gündür kullanılıyor dedi ama 39 gün boyunca açık mı kaldı yoksa nedir detayını bilmiyorum, gidersem ona da bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz, pahalı.
bi fiyat önerin var mıdır hocam? 2. elden ssd almak çok hayranı olduğum bir şey değil normalde ama %96 veya üzeri sağlık olanlara sıcak bakıyorum sence fiyat olarak kaç olmalı pcie 4.0 olduğunu varsayarsak?

39 gündür kullanılıyor dedi ama 39 gün boyunca açık mı kaldı yoksa nedir detayını bilmiyorum, gidersem ona da bakıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi fiyat önerin var mıdır hocam? 2. elden ssd almak çok hayranı olduğum bir şey değil normalde ama %96 veya üzeri sağlık olanlara sıcak bakıyorum sence fiyat olarak kaç olmalı pcie 4.0 olduğunu varsayarsak?
Hocam 100 olanlara bak. Samsung diye verme. Geçen 1 tb gen3 ler 3800 e satıldı.

sağlık okey adam veri yazmayıp uzun süre kullanmış olabilir arşiv için vs ama 1 tb ssd ye 2. el 5k vermem ben. 2 tb ler 8k ya satılıyor arada sıfırları.

Buna verilecek maks rakam 3.5K bu arada. 5.5K`ya 990 Pro bulursun.

OEM Model için 5500TL pahalı. 980 Pro vs bulunur o rakama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,660
Üyeler
197,524
Son üye
alper33
Geri