softwaredevelopers
80+ Bronze
DA Forum ü çökertmeyineyi başaramadın.......
DA Forum ü çökertmeyineyi başaramadın.......
DDOS'a zone mi aldınız siz?buda fotolar
"YAZIK KAFALARINA"Arkadaşlar web sitemize forumumuza gün içinde 3 defa yoğun saldırı aldık ve şuan saldırıyı önleyip güvenlik önlemlerini arttırdık.
Bu saldırılar aslında beni çok mutlu ediyor çünkü belli ki birileri Donanım Arşivi Forumun farkında ama boşuna uğraşmasınlar Donanım Arşivi Forum'un trafiği 6 ayda 10 kat büyüdü ve hızla büyümeye devam edecek
Böyle bir yeni gelişen foruma saldıran ya vizyonsuzdur ya da rakiplerimizden birisinin tetikçisidir ama kimse boşuna uğraşmasın korkunun ecele faydası yok hızla geliyoruz. Hele izleyin izleyin yakında ne projeler geliyor siz onları izleyin
Saldırıyı ben yaptım ama ama başaramadık be abibuda fotolar
Bunun anlamı ne oluyor?DDOS'a zone mi aldınız
Mesela şu an kaç kişilik bir ekibi kaldıracak koruma var acabaTüm korumalarımız mevcut hazırlıklıyız lakin saldırılar bazen normalden agresif olabiliyor bizde "ulan bize bile böyle saldırı geliyor" diyip koruma kapasitesini büyütüyoruz akşam aldığımız saldırının paket büyüklüğü sabahki saldırının 7 katı.
Ekstra korumalar devreye alındı.
Pp mükemmelOlsun, başaramadılar aslında.
Zone genellikle lamerlerin bir siteye index bastığı zaman zone-h gibi platformlarda bir snapshot almaları gibi bir şey. Yani kısaca sizin anlayacağınız dilden zone almak şu oluyor. Zone-H dediğim platform, lamerlerin gösteriş sitesi olsun. Herkes hacklediğini oraya atar normalde ama bunu genellikle index basan kişiler yapar. Yani tam anlamıyla hacklemek oluyor, ddos atıldı foruma fakat neden zone alınmış onu anlamadım hatta bu yorumuma da baya bi random atmıştım saçmaBunun anlamı ne oluyor?
Bilmediğimden soruyorum.
Beyler siteye saldırı yapan kişiyi buldum aynı zamanda bu kişi "VATAN BİLGİSAYARADA" yakın zamanda saldırı yapmış ve "SALDIRI YERİ MISIR"Tüm korumalarımız mevcut hazırlıklıyız lakin saldırılar bazen normalden agresif olabiliyor bizde "ulan bize bile böyle saldırı geliyor" diyip koruma kapasitesini büyütüyoruz akşam aldığımız saldırının paket büyüklüğü sabahki saldırının 7 katı.
Ekstra koruma derken abi bence öncelikle dns geçmişinizden mail serverinizin real ipsini kaldırın. Çünkü donanım arşivi domainine verilen iplerin geçmişinde mail serverinizin real ipsi var. Ve büyük ihtimal buradan saldırı yiyorsunuz.Tüm korumalarımız mevcut hazırlıklıyız lakin saldırılar bazen normalden agresif olabiliyor bizde "ulan bize bile böyle saldırı geliyor" diyip koruma kapasitesini büyütüyoruz akşam aldığımız saldırının paket büyüklüğü sabahki saldırının 7 katı.