3 semai din hariç yüksek ihtimalEski insanların inanışlarına bugün baktığımızda aşırı saçma olduğunu görüyoruz. Sizce bundan yıllar sonra o çağın insanları bizim inanışlarımıza gülerler mi?
kısmen değiştirilmedi hocam sadece düzeltmek istedim kılcal değişiklikler var3 semai din hariç yüksek ihtimal
bu üç sema dinde ise bu riski en az islam yaşayacaktır nedeni halen orjinal olarak değişmeden ulaşmasıdır
İnsanlığın tarihinden beri farklı inanışlar farklı dinler gelmiş geçmiş.Eski insanların inanışlarına bugün baktığımızda aşırı saçma olduğunu görüyoruz. Sizce bundan yıllar sonra o çağın insanları bizim inanışlarımıza gülerler mi?
Kısmen değil hiçbir şekilde hiçbir şeyine kitabına ve emirlerine zarar gelmeyen bir dinkısmen değiştirilmedi hocam sadece düzeltmek istedim kılcal değişiklikler var
yanlış anlaşılma oldu ben dedim zaten kılcal değişiklikler var diye emir yasaklara değişiklikler uygulanmadı zatenKısmen değil hiçbir şekilde kitabına ve emirlerine zarar gelmeyen bir din
Kılcal değişiklikte olmadı sadece müslümanlar Hz Muhammed vefat etmeden önce sorularını ona sorup kesin cevaplar alıyorlardı Hz Muhammed vefat edinceyanlış anlaşılma oldu ben dedim zaten kılcal değişiklikler var diye emir yasaklara değişiklikler uygulanmadı zaten
+99İnsanlık çok ilerlediğinde din diye bir şey kalmaz. Yıllar geçtikçe insanlar dinden uzaklaşıyor.
özellikle efe aydal ile yapılan canlı yayını dinlemenizi öneririm gerçekten bu konu hakkında konuştu davut dağ hocaKılcal değişiklikte olmadı sadece müslümanlar Hz Muhammed vefat etmeden önce sorularını ona sorup kesin cevaplar alıyorlardı Hz Muhammed vefat edince
Kuran ve sünnetten yola çıkarak bazı konularda hükümler verildi yine söylüyorum onlardan yola çıkarak zıtlık taşımıyor.