Bursa Hakkında Sorularım Var

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,371
Merhabalar üniversite tercihleri sırasında buradan da bir tercih yaptım diğer şehirleri az buz biliyorum ancak burayı çok anlayamadım .
Merak ettiğim şu sosyal açıdan incelersek nasıl bir şehir , insanı olarak nasıl bir şehir , pahalı bir şehirmi genel olarak nasıl?

sosyal açıdan incelersek nasıl bir şehir
17 yıl Bursa'da yaşadım ortam olarak sadece Özlücenin ortamı iyi arkadaşlarla
insanı olarak nasıl bir şehir
Her tür insan var
pahalı bir şehirmi
İstanbul ve İzmirden ucuz
ama üni için oraya gidilmez anca orada oturuyorsan gidilir hem bursa öyle öğrenci dostu şehir değil ticaret şehri şahsen İzmir 1tık daha pahalı olsada İzmiri tercih ederim

bayagı kötü knk okumak istemezdim bursada
17 yıl Bursa'da yaşadım ortam olarak sadece Özlücenin ortamı iyi arkadaşlarla

Her tür insan var

İstanbul ve İzmirden ucuz
ama üni için oraya gidilmez anca orada oturuyorsan gidilir hem bursa öyle öğrenci dostu şehir değil ticaret şehri şahsen İzmir 1tık daha pahalı olsada İzmiri tercih ederim
İstediklerime göre gitsem ankara yazıp oturduğum şehirde gidecektim ama işte ya sakarya ya uludağ.
Kabul edeyim gidip ankara izmir diye istemedğim bir yer yazma istemiyorum
yaşadığım yer ankaranın vasat bir yeri çok zor olmaz gibi alışmam
sosyal oalrak öyle çok ortam fenan arayan bir insan değilim ama gene merak

Son düzenleme:
İstediklerime göre gitsem ankara yazıp oturduğum şehirde gidecektim ama işte ya sakarya ya uludağ.
Yurttan okula okuldan yurda gidersin. Bursa yine bence şehir olarak iyidir gezersin hemde .

ankaranın nereisnde yasion la

Merhabalar üniversite tercihleri sırasında buradan da bir tercih yaptım diğer şehirleri az buz biliyorum ancak burayı çok anlayamadım .
Merak ettiğim şu sosyal açıdan incelersek nasıl bir şehir , insanı olarak nasıl bir şehir , pahalı bir şehirmi genel olarak nasıl?
Sehir Güzel bir sehir, İnsanını tam bilemem Gidince Halamlarla kalıyorum, Sosyal ortam olarak Güzel olduğunu söyliyebilirim. Yemekleri güzeldir Su falan musluktan iciliyor ben Beğeniyorum yani.

Bursa Sakarya şehir olarak da üni olarak da çok iyidir. Lâkin gece parti şampanya falan bekleme.

Geri