25k oyun,programlama ve editBayadır yapmıyoduk, birçok kişinin doğru laptobu almasına vesile olduk, öyleyse klasikleşmiş laptop öneri etkinliğinin 3'üncüsünü yapalım.
Bütçeni ve kullanım amacını yaz alman gereken laptobu söyleyeyim.
14.10.2024
pardon hocam önceki mesajlara bakmadım30 bine öneri isteyen varsa ve cevaplanmışsa bir daha 30k bütçede öneri istemenize gerek yok. Mesaj kalabalığı oluyor.
kanka bide bu konudan ayrı bir şey sormak istiyorum,macbook pro var bende ama oyun oynamak istiyorum sence parellels almak mantıklı bir seçim olur mu oyun oynatır mı?Bayadır yapmıyoduk, birçok kişinin doğru laptobu almasına vesile olduk, öyleyse klasikleşmiş laptop öneri etkinliğinin 3'üncüsünü yapalım.
14.10.2024
sağol
?Bende katılayım, bugün sipariş edemedim en kötü bu hafta içi ederim. Şu model alıjırmı?
Belli başlı hafif oyunları oynatır ama bir gaming laptop performansı vermez. Kararı sen ver. Oyun dünyasına girmek istiyosan satıp windows bir laptop alabilirsin.kanka bide bu konudan ayrı bir şey sormak istiyorum,macbook pro var bende ama oyun oynamak istiyorum sence parellels almak mantıklı bir seçim olur mu oyun oynatır mı?
Merhaba,Bayadır yapmıyoduk, birçok kişinin doğru laptobu almasına vesile olduk, öyleyse klasikleşmiş laptop öneri etkinliğinin 3'üncüsünü yapalım.
14.10.2024
Parallels Microsoft Flight sim oynatır mı mesela?Belli başlı hafif oyunları oynatır ama bir gaming laptop performansı vermez. Kararı sen ver. Oyun dünyasına girmek istiyosan satıp windows bir laptop alabilirsin.