C++ dili öğrenmek .

Reaksiyon skoru
3,923
Ben UE ile oyun yapmak istiyorum.Bunun için c++ öğrenmem gerekiyor galiba .Hangi kaynakları kullanmalıyım.Ne kadar sürede öğrenebilirim ? C++hakkında başka düşünceleriniz varsa yazabilirsiniz

Udemy ve BTK Akademi üzerinden C++ dilini öğrenebilirsin, UE için ayrı bir kurs bakabilirsin Udemy'den.

Ben UE ile oyun yapmak istiyorum.Bunun için c++ öğrenmem gerekiyor galiba .Hangi kaynakları kullanmalıyım.Ne kadar sürede öğrenebilirim ? C++hakkında başka düşünceleriniz varsa yazabilirsiniz
C++ zorluk olarak diğer dillere göre zor diyebiliriz.

Genelde oyun ve application yapımında boy gösterir.

Fakat sana bir diğer tavsiyem eğer yazılıma başlayacaksan C++ ile başlamaman;

Öncelikle algoritma ve yazılımda ki temel terimleri öğrendikten sonra Python veya Javascript gibi zorluk derecesi düşük ve ilk tecrübeniz olabilecek dillerde başlayabilirsiniz. Kurs olarak Udemy tercih edilir fakat sadece kursu dinleyip geçerseniz pratik sıfır şekilde kursu bitirirsiniz. Fakat yüz yüze bir kurs olursa faydası video ile öğrenebileceğinden çok daha fazla olur, imkanın varsa tavsiye ederim yüz yüze kursu.

dostum kod yazmakla aynı tadı vermez ama blueprintlerden oyun yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama illaha öğreneceğim diyorsan ömer bektaşın 2 tane kursu var ue ile ilgili udemy'de bir tane de c++ ile ilgili kursuda var btk'da

Son düzenleme:
Geri