Çalışıp para kazanmak?

Şu sıralar maske yapan yerler var ve toptan alan firmalara satılmaya başlanmış. Onlara göz gezdirebilirsin. Kardeşim orada çalışıyor şu anda 14 yaşında, günlük 70 TL.
8 saat çalışıyor ve tek yaptığı makine başında ipi maskeye geçirmek.

Şu sıralar maske yapan yerler var ve toptan alan firmalara satılmaya başlanmış. Onlara göz gezdirebilirsin. Kardeşim orada çalışıyor şu anda 14 yaşında, günlük 70 TL.
8 saat çalışıyor ve tek yaptığı makine başında ipi maskeye geçirmek.
Aa oda güzelmiş nerde yapılyıır peki tekstilde falanmı yoksa nerde yani oralarada bakabilirim

Aa oda güzelmiş nerde yapılyıır peki tekstilde falanmı yoksa nerde yani oralarada bakabilirim
İstanbul'da da vardır ama nerededir pek bilgim yok.
Bir tanıdık ile işe girdi zaten.
Bizim buradaki kendisi direkt maske üretmek üzerine küçük bir dükkan açtı. İçeride 7 kişi çalıştırıyor.
5 makine 1 paketleyici 1 sayıcı olmak üzere. Nerede bulursun bilemiyorum maalesef, ama araştır.

İstanbul'da da vardır ama nerededir pek bilgim yok.
Bir tanıdık ile işe girdi zaten.
Bizim buradaki kendisi direkt maske üretmek üzerine küçük bir dükkan açtı. İçeride 7 kişi çalıştırıyor.
5 makine 1 paketleyici 1 sayıcı olmak üzere. Nerede bulursun bilemiyorum maalesef, ama araştır.
Tamam araştırıcam bu arada hepinize teşekkürler

Arkadaşlar 14 yaşındayım istanbul ümraniyede oturuyorum tam olarak tepeüstü geçiyor burda sanayi fln var tekstil alırmı bilmiyorum ama siz bi önerirmisinz kim ne kadar para verir fln hangisi daha çok yorar fln ? para lazım bu aralar
kardeş nereye gidersen git pc için para kascaksan unutma dolar 6.86 malesef

Geri