Ekran 196 GPS 174 defalarca denedimR25'in sapmasını biliyor musunuz acaba? Gpste motor 160 görüyor göstergeden ziyade gps verisi daha önemli.
Ama 10bin daha koyup ninja 300alınabilir 50bin km ama başlangıç için suzuki daha iyi olur dediğiniz gibi heralde şuan hedefim suzuki2 sene gsx-r 250 kullandım suzuki çok kalite ve oturaklı motor başlangıç olarak bnde bununla başladım çok memnundum ve duruş olarak da çok iyi görünüyor. şuan ninja 500se kullanıyorum
suzuki al bana dua edersin bol bolAma 10bin daha koyup ninja 300alınabilir 50bin km ama başlangıç için suzuki daha iyi olur dediğiniz gibi heralde şuan hedefim suzuki
Hocam bi zorluk çektinizmi onunla başlarken bende onu düşünüyorum şuanninja 300 aldım 4 yıldır kullanıyorum ilk motorum tavsiye ederim ama sahibindendekilerin çoğu pert çıkma krank takılı veya 50 taklalı grenajları 50 renk temiz bulursan sanayi yüzü görmezsin r25 sr gibi rakiplerini tokatlar klasmanı cbr500r
Hocam bi zorluk çektinizmi onunla başlarken bende onu düşünüyorum şuan
Trafiği falan bilmediğim için öğrenmem zor olurmuş ama siz tavsiye edermisinizninja 300 aldım 4 yıldır kullanıyorum ilk motorum tavsiye ederim ama sahibindendekilerin çoğu pert çıkma krank takılı veya 50 taklalı grenajları 50 renk temiz bulursan sanayi yüzü görmezsin r25 sr gibi rakiplerini tokatlar klasmanı cbr500r