Cbr 250 ile başlamak

Başlangıç motorunuzda arayacagınız en önemli şey abs o da bu motorda yok.Aynı zamanda ilk motor deneyeminizse sürekli sanayiye gitmek insanı soğutur bu motorlarında en temizi bile sizi yorar.

Bende GSX-R 250 olsun istiyorum ama biraz pahalı değilmi 185bin tl depermi 22bin km gsxr a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçta 140 top speed her şey top speed deyil biliyorum ama

2 sene gsx-r 250 kullandım suzuki çok kalite ve oturaklı motor başlangıç olarak bnde bununla başladım çok memnundum ve duruş olarak da çok iyi görünüyor. şuan ninja 500se kullanıyorum

2 sene gsx-r 250 kullandım suzuki çok kalite ve oturaklı motor başlangıç olarak bnde bununla başladım çok memnundum ve duruş olarak da çok iyi görünüyor. şuan ninja 500se kullanıyorum
Ama 10bin daha koyup ninja 300alınabilir 50bin km ama başlangıç için suzuki daha iyi olur dediğiniz gibi heralde şuan hedefim suzuki

Ama 10bin daha koyup ninja 300alınabilir 50bin km ama başlangıç için suzuki daha iyi olur dediğiniz gibi heralde şuan hedefim suzuki
suzuki al bana dua edersin bol bol :)

ninja 300 aldım 4 yıldır kullanıyorum ilk motorum tavsiye ederim ama sahibindendekilerin çoğu pert çıkma krank takılı veya 50 taklalı grenajları 50 renk temiz bulursan sanayi yüzü görmezsin r25 sr gibi rakiplerini tokatlar klasmanı cbr500r
Hocam bi zorluk çektinizmi onunla başlarken bende onu düşünüyorum şuan

Hocam bi zorluk çektinizmi onunla başlarken bende onu düşünüyorum şuan

ninja 300 aldım 4 yıldır kullanıyorum ilk motorum tavsiye ederim ama sahibindendekilerin çoğu pert çıkma krank takılı veya 50 taklalı grenajları 50 renk temiz bulursan sanayi yüzü görmezsin r25 sr gibi rakiplerini tokatlar klasmanı cbr500r
Trafiği falan bilmediğim için öğrenmem zor olurmuş ama siz tavsiye edermisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,165
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri