Cities: Skylines Nasıl Oynanır ?

Mansur yavaş işini sağlam yapıyor ona laf edenin aklından şüphe ederim taraf tutmuyorum adamına göre yargılıyorum :D
Ben de şüphe ederim.
Ah İzmir'e de gelse keşke. Şu yollardaki sorunlar, İZSU'nun sokaktaki altyapısını düzeltse, ah be.

Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir.
Sözünü unutmadan oynarsanız bol ekonomili bir oyun geçireceğinizi umuyorum.
Kaynak : Link

ben panda dan izlemiştim karışık biraz.Hele şu metro,otobüs rotası falan yapmak tam bir çile :D ama yine de güzel oyun

Tabi tabi :D kesin bütün belediyelerdir.Adamına göre yargılıyorum partisine göre değil 9:D
Hocam bizim yalan söylemeye ihtiyacımız yok merak etmeyin sizin desteklediklerinizden değiliz hatta hiç birinden değiliz Hz.Muhammed (s.a.v)ın dininden Atatürk'ün izinden gideriz hadi iyi günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizim yalan söylemeye ihtiyacımız yok merak etmeyin sizin desteklediklerinizden değiliz hatta hiç birinden değiliz Hz.Muhammed (s.a.v)ın dininden Atatürk'ün izinden gideriz hadi iyi günler
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu beğeniyorum ama Vefa salmanı beğenmiyorum adamına göre dediğiniz gibi

Benim desteklediklerimden kastın nedir? onu merak ettim.

Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
Pintipandayı izle çok iyi oynuyor ve anlatıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu beğeniyorum ama Vefa salmanı beğenmiyorum adamına göre dediğiniz gibi
Aynen öyle adamına göre yargı en iyisidir.Parti tutmak saçmalıktan ibarettir iyi günler dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,351
Üyeler
189,069
Son üye
ahmetnalbant42
Geri