Cloud 3 kablolu 1900e alır mı?

Toplam bütçenizmi 4.5k yoksa sadece kulaklık içinmi?
yani hocam toplam 4.5k var elimde biraz daha cıkabilirim mouse ve klavyem suanlık iyi kulaklıktan sıkıldım degıstırmek ıstıyorum onerınız nedır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 5 hiç kullanmadım yeni çıkan bir model daha güncel ama nova 7 daha kaliteli.Malzeme kalitesi tartışılmaz bile.Senin bütçelerde en çok ticaretini yaptığım kulaklık g733 ile cloud 3 wireless.İstersen temiz 2.el ürünlere bir göz at.
yani hocam nova 7nin fiyatlarınada cıkarım ama dedıgım gibi beyaz rengini goremedım xbox ps verisyonu diye bisey var beyazda onun farkı nedir

yani hocam toplam 4.5k var elimde biraz daha cıkabilirim mouse ve klavyem suanlık iyi kulaklıktan sıkıldım degıstırmek ıstıyorum onerınız nedır

yani hocam nova 7nin fiyatlarınada cıkarım ama dedıgım gibi beyaz rengini goremedım xbox ps verisyonu diye bisey var beyazda onun farkı nedir
Bir farkı yok onlarda pc ile uyumlu çalışıyor.

Bir farkı yok onlarda pc ile uyumlu çalışıyor.
Nova 7 ağırlık dağılımı olarak mühendisliği noksan bir kulaklık.Biraz kafa ağrıtıyor.Haberin olsun arkadaşında fln var ise bir kafana tak veyahut teknoloji mağazalarının çoğunda var denemeden alma derim.

Kaç TL kulaklığa ayırmak istiyorsunuz tam olarak hocam? Ona göre öneri yapayım. 2000'mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,679
Üyeler
189,687
Son üye
Osimhen454545
Geri