Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Kütüphane dediğin baya büyük bir alan kaplar yani malikanede yaşıyorsan bilemem.bildigin kütüphane raflı büyük dolaplar
Kütüphane dediğin baya büyük bir alan kaplar yani malikanede yaşıyorsan bilemem.bildigin kütüphane raflı büyük dolaplar
bildigin kütüphane raflı büyük dolaplar
yani yok ama baya baya 4 tane var anneminkiler ablamınkiler benimki bide odamdaki kitaplar baya oldugunu fark ettimKütüphane dediğin baya büyük bir alan kaplar yani malikanede yaşıyorsan bilemem.
yok hocam okadar degil bunların 1 bölümünden 4 tane var işte
Benim de kitaplığım, kitaplarım var fakat kitap okumaktan gram zevk alıyorum. Okumak faydalı tabi ama biraz da zevk işi.
milletimizde böyle bir algı var ben din hakkımda aileme çok rahat şekilde açıklıyorum onlarda yardımcı oluyorlar normal muhafazakar aileler çocugunun kafasını kesmişti şuanher ne kadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile derken ??? muhafazakarlık senin kafanda nasıl bişey taş sopalarla falan mı avlanan insanlar muhafazakarlar ?
Olabilir tabii ki. Zevk alıyorsan güzeldir. Mesela senin bahsettiğin aynı durum bende de müzik dinlemediğimde veya güzel hikayeli oyun oynamadıkça oluyor.mesala kitap okumadıktan sonra rahatsız hissediyor insan kendini bu aralar tarih'ten sürükleyici itaya romanlarına sarktım okuması daha rahat oluyor romanların
Ben hiç kitap okumayı sevmem ama genel kültürüme güvenirim, yani bir insan kitap okumuyor diye direk kara cahil diye değerlendirme bence.Bügün bir şey farkettim çevremdeki insanlar kitap okumayı boş gören,zamanımı alıyor diyen,hiç bir genel kültür bilmeyen sadece(fatih,atatürk)kişilerini biliyorlar gen osman dedigimde bana mal mısın diyorlar ? Her nekadar muhafazakar bir ailede büyüsem bile bizim evde 4 tane kütüpahane var bunu başka biyere getirmeyin arkadaşlarımın evine gittigimde sadece kütüphane degil kitap yoktu...Bir şey daha sormam lazım İlyada ve Odessia'yı Semt kütüphanesinde rastladım ilk hangisi okunuyor ve kitaplar iyi mi? ?
istiyosan bazı siteler önerbilirim özelden burdan söylemiyimKitap fiyatları yüzünden artık PDF okumaya çalışıyoruz. Aşırı pahalı oldular. O yüzden sadece kitaplık var kütüphaneye para yetişmez.
yok artık internet var bilgileri ordanda ögrenbilirsin ama roman felan okumanı tavsiye ederimBen hiç kitap okumayı sevmem ama genel kültürüme güvenirim, yani bir insan kitap okumuyor diye direk kara cahil diye değerlendirme bence.
Önerilere her zaman açığım.istiyosan bazı siteler önerbilirim özelden burdan söylemiyim