Neler Yeni

COMNET EV İNTERNETİ FİBER VDSL2

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Gürkan Yıldırım
tt altyapısı ile ankarada netspeed kullanıyorum istanbul dışı iyi midir acaba com net bi yerde okumuştumda emin olamadım

YazılımKafa

80+ Silver
Reklam Gibi Olacak Ama Reklam Değil Kalite ve Hizmet Performanslarını Bilemiyorum.
İhtiyaç Varsa Alınabilir Diğer Firmalar Aylık 330,400,500,600 Ödemeli Pahalı Olur.

Arkadaşlar Ev İnternet Taahhüt Süreniz Bitiyorsa Yeni İnternet Hizmeti Almak İstiyorsanız Fırsat
Mevcut İnternet Aboneliğiniz Bitmesi Yaklaştıysa Aboneliğinizi Taşıyorsunuz Port Açma ve Kurulum Hizmeti Ödemeden Kullanıyorsunuz.

Port Açma Ücreti 350₺
Kurulum Hizmeti 450₺

Hizmetler Comnetde Gerçekten Çok Pahalı Sıfır Kurulum Yapacaklar Apartmana Size Ait Kablo Belirlenecek Veya Çekilecek Yeni Çekilmesi Kaliteli Stabil, Sorunsuz Olabilir.
Taahhüt Olmadan
Aylık Comnet 100Mbps 299₺
Aylık Comnet 35Mbps 279₺
Yıllık Olarak Ödemelerde 12Ay
Yıllık Comnet 100Mbps 239₺ *x 12 2.868₺
Kurulum ve Port Açma Ücretiyle 3.666₺
Yıllık Comnet 35Mbps 219₺ *x 12 2.628₺
Kurulum ve Port Açma Ücretiyle 3.426₺

COMNET
Gene başladık comneti öven konulara ...

eneskaya6

80+ Silver
turk telekom,millenicom, turknet kullandim güncel 675₺ fatura geldi comnete gecis basvurusu yaptim bakalım 1 ay deneyecem durumlar nasıl yazarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Geçecek arkadaşların haberi olsun, comnette desteğe destek için yazıp da destekte beğenmiyorsanız kullanmayın deyipte tek taraflı sözleşmesi feshedilen onlarca kişinin şikayeti var. Adamlar destek olmak yerine mağduriyet yaşatıyormuş. Aboneliği feshedildiği için portunu kaybedenler olmuş.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Cem
merdiven altı müşterisiyle konusmayı bilmeyen aradıgınızda muhattap bulamayan bir firmacık comnet
1725804311733.png

tt altyapısı kullanıyor,bundan önceki evde yan binaya hat acıp biz dogru yaptık bi daha kayıt acarsak 150 liranı alırız diyen, hakkımı aradım diye üyeligimi haber bile vermeden kapatan firma başağrısı ve migren garantili net saglayıcı.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aşırı ön yargılı olduğum bir firmaydı. 2 ay önce arkadaşım 1000mbps paketini aldı. Henüz bir sorun yaşamadı.Ben de geçen hafta arkadaşın referans koduyla geçtim. Referanstan dolayı ekstra 30 gün bedava internet kazandım. Başvurudan yaklaşık 4 saat sonra geçiş oldu. Tamamen altyapıma güvenerek geçiş yaptım bakalım nasıl olacak. 100mbps paketini 300 liraya aldım. 1-2 ay sorunsuz geçerse bir süre kalırım. Ödeme yöntemi de güzel istediğiniz zaman ödeme yapıp sürenizi uzatabiliyorsunuz. Bundan önce netspeed, millenicom, gıbırnet kullandım. Altyapım iyi olduğu için hiçbirinde internet kaynaklı büyük sorun yaşamadım (gıbırnet hariç rezalet bir firma, internet de sorunluydu firma da). Altyapınıza güveniyorsanız deneyebilirsiniz.

ConquerorXIV

80+ Gold
bu firmaya aylık abonelik alıp deneyebilirsiniz yıllık abonelik yapmayın sakın interneti yavaşlatıyorlar.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Altunay
valla ben comnete temmuzda geçtim artık şans mıdır nedir packet losslar 2 3 gün internet gitmeleri hız düşmeleri falan başıma geldi 4 yıldır turknet kullanıyodum bu kadar eziyet çektiğimi hatırlamıyorum ara ara kafalarına göre yine gidiyor tt bilerek mi yapıyor anlamadım gitti

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
mertcan başar
evimde 1 fiber 1 adet telefon hattından turknet vdsl internetim var 3. hat olarak baglatabiliyor muyum bilgisi olan var mi

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yıllık peşin ödeme sistemini seçince indirim olması, basit uygulama arayüzü kolay başvuru, ucuz fiyatlar Comnet'i tatlı gösteriyor.
Geçen hafta Milllenicom'un taahütü bittiği için iss araştırıyordum. comnet, altyapısı sıkıntısız olan kişiler için ucuz bir seçenek gibi gözüküyordu. Ama geçen seneki veri sızıntısı olayı yüzünden tüm ilgimi kaybetti. Ne kadar şifreleri değiştilerse de yine de güven vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,431
Üyeler
159,334
Son üye
cezakent
Top Bottom