Necromancerr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
aynısını vodafonede yaptım fibere geçerken tt ekipleri vdsl kutudan gelen kabloma zarar vermişlerdi bundan dolayı 4 aya yakın internet kullanamadım şuan bu mağduriyetten dolayı 160 tl ödüyorum 1 senelik taahüt yaptırdım (normalde 250+ bi fiyat çıkacaktı)Türk Telekom kullanıyorum. Herkes kötü diyor ama ben müşteri hizmetlerini aradığımda geçiştirmiyorlar en azından. Şuan bulunduğum evde 7 yıldan fazladır kullanıyorum. İlk başta başka altyapı yok diye geçmiştim şimdi de memnunum ve gelen altyapılardan daha ucuza taahhüt imzaladım 2 yıl kafam rahat.
Bir kez mahallede internet sorunu olmuştu. Superonline alt yapı çekerken ya tt kablolarına zarar verdi ya da tt alt yapıyı kapattı bilmiyorum. Tt'yi aradım durumu anlattım yarın ekip göndereceğiz dedi. En azından muhatap var fiyatı da bence uygun(taahhütu ilk yenilendigi zaman piyasaya göre pahalı gorunebilir ama taahhutun 2. yılında taahhutsuz iss fiyatlarını görünce ilaç gibi geliyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben vodafone kullanıyorum şuan herhangi bi sorun yaşamadım (fibere geçerken tt ekipleri kaynaklı bi sorun oldu sadece) onun harici müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz kanser oda telesekreterden kaynaklıElinize sağlık hocam, bende comnete geçmeyi düşünüyordum ucuz kurtulmuşum. TT alt yapısı ile önereceğiniz firma var mıdır?