Neler Yeni

Comnet İSS Gerçekleri

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Türk Telekom kullanıyorum. Herkes kötü diyor ama ben müşteri hizmetlerini aradığımda geçiştirmiyorlar en azından. Şuan bulunduğum evde 7 yıldan fazladır kullanıyorum. İlk başta başka altyapı yok diye geçmiştim şimdi de memnunum ve gelen altyapılardan daha ucuza taahhüt imzaladım 2 yıl kafam rahat.
Bir kez mahallede internet sorunu olmuştu. Superonline alt yapı çekerken ya tt kablolarına zarar verdi ya da tt alt yapıyı kapattı bilmiyorum. Tt'yi aradım durumu anlattım yarın ekip göndereceğiz dedi. En azından muhatap var fiyatı da bence uygun(taahhütu ilk yenilendigi zaman piyasaya göre pahalı gorunebilir ama taahhutun 2. yılında taahhutsuz iss fiyatlarını görünce ilaç gibi geliyor)
aynısını vodafonede yaptım fibere geçerken tt ekipleri vdsl kutudan gelen kabloma zarar vermişlerdi bundan dolayı 4 aya yakın internet kullanamadım şuan bu mağduriyetten dolayı 160 tl ödüyorum 1 senelik taahüt yaptırdım (normalde 250+ bi fiyat çıkacaktı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinize sağlık hocam, bende comnete geçmeyi düşünüyordum ucuz kurtulmuşum. TT alt yapısı ile önereceğiniz firma var mıdır?
ben vodafone kullanıyorum şuan herhangi bi sorun yaşamadım (fibere geçerken tt ekipleri kaynaklı bi sorun oldu sadece) onun harici müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz kanser oda telesekreterden kaynaklı

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Bu internet işi şanş işi mesela ben kullanıyorum sıkıntı da yaşamadım daha

Son düzenleme:

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar bu internet işi şanş işi mesela ben kullanıyorum sıkıntı da yaşamadım daha
Şans işi diye bir şey yok bu konuda, Fiber veya temiz bir VDSL atlyapıda x firmasında sorun yaşamadığında y firmasında sorun yaşanıyorsa sorunun kaynağı bellidir. Fakat sorunlu bir yapıda hizmet alıyorsanız zaten x'de geçseniz y'de geçseniz benzer sorunları ara ara yaşarsınız.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
millenicom kullanıyordum fiyattan dolayı değişmeyi düşünüyordum 3 gün önce baktım daha 12 aylık ücret 200 mbps için çok iyi gelmişti ama önden parayı aldıkları için güvenmedim netspeede geçtim iyi ki de öyle yapmışım bu konuyu görünce derin bir oh çektim netspeed ise 1 gün için de fiber modem kurulumum yapıldı tertemiz kullanıyorum

millenicom kullanıyordum fiyattan dolayı değişmeyi düşünüyordum 3 gün önce baktım daha 12 aylık ücret 200 mbps için çok iyi gelmişti ama önden parayı aldıkları için güvenmedim netspeede geçtim iyi ki de öyle yapmışım bu konuyu görünce derin bir oh çektim netspeed ise 1 gün için de fiber modem kurulumum yapıldı tertemiz kullanıyorum
Fiber alt yapıda sorun yaşama olasılığınız çok düşük alt yapı kaynaklı, yaşanırsa sorun kullandığınız firma kaynaklı olur.
Ön ödemeli olması güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor bence kullanıp memnun olanda var olmayanda var bu durum tüm firmalarda var.
Herkesin iyi veya kötü yorumlarını dikkate alırsak isp arasında hiçbir firmayı kullanmamak gerek bana göre.
Ön ödemeli almaya bütçeniz olsaydı mesela basit bir hesap yapalım :)
Netspeed 200 Mbps 236 TL değil mi biz onu 230 TL yapalım.
230X12= 2.760 TL YAPIYOR
Comnet firmasında 200 Mbps ne kadar 169 TL biz onu düz 170 TL yapalım.
170x12= 2040 TL.
720 TL fazla ödemiş oluyorsunuz.
Size göre az para olabilir veya ön ödemeli sistemi ters gelebilir onlara saygı duyarım ama bana göre fark var fiyat olarak.
Ama Netspeed 7/24 Müşteri hizmetleri var buda fiyatlara etkiliyor bence :) Fiber kullanan adamın temsilci ile işi olmaz ama neyse.

Firma seçerken detaylı araştırmanızı tavsiye ederim kullanan kişilere sormalısınız ve ping sizin için önemli ise oturduğunuz yerde o firmanın kullanıcısıyla görüşmeniz çok yararlı olur. Firma değiştirince yurt içi yurt dışı pinginiz değişiyor. POP varsa yurt içi çok değişmezde yurt dışı farklı olabilir.
Hayırlı olsun Netspeed de kötü firma değil memnun kalanlar var ama birkaç ay önce bir sunucu değişimi için 1 hafta düzgün şekilde hizmet verememişti :) Hepsinde sorunlar oluyor. İyi ki sözleşmesiz firmalar var yoksa Telekoma yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalırdık.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Türk Telekom kullandığım en iyisiydi turknet kullandım beğenmedim Superonline hiç beğenmedim 2 kuzenim de kullanio onlar da illallah etmiş durumda yani bilmiyorum Türk Telekom da pahalı

Türk Telekom kullandığım en iyisiydi turknet kullandım beğenmedim Superonline hiç beğenmedim 2 kuzenim de kullanio onlar da illallah etmiş durumda yani bilmiyorum Türk Telekom da pahalı

Alt yapı firmasında her zaman en iyi hizmeti alırsınız bu şaşmaz asla.
Süperonlinenin yönlendirmeleri kötü bu yüzden pingleri kötü.

İnsanlarda şöyle bir algı var alt yapı aynı hizmet aynı olur algısı öyle bir şey yok. Firma değiştirince verilen hizmet ve pingte değişir.
Oturduğunuz bölgede iyi ping veren firmayı tercih edin her firmanın yönlendirmeleri farklı popları farklı.

Mesela Kablonet alt yapısı varsa onun pingleride kötüdür ama stabil hizmet verir yapılan testlerde de gösteriyor.
Ping lazımsa ve tüm firmaların alt yapısı varsa Turk Telekomdan hizmet alınmalı bana göre.

Fiyatı uygun olsun derseniz sözleşmesiz firmaları iyi bir şekilde araştırmanız lazım. Her firmada şikayet var kusursuz bir firma yok o yüzden her kötü diyene de her iyi diyene de inanmamak lazım. Kullanan memnun kalan özellikle sizinle aynı yerde oturan kişi ile konuşmanızı tavsiye ederim ama alt yapınızda aynı olsun vdsl ise vdsl fiber ise fiber.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yarım saat önce aradılar.Turknet ile görüşüp bağlantınızı sağlayacağız "onaylıyor musunuz? diye,evet dedim bende. Sabahta ıslak imzalı evrakları kargoladım onlara.Umarım anlatıldığı gibi sorun yaşamam 12 ay yatırdık :D
bende türknetten geçiş yapıcam comnete 12 aylık paketi alıcam memnunmusun?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende türknetten geçiş yapıcam comnete 12 aylık paketi alıcam memnunmusun?
Gruplarına gidip fikir alabilirsiniz. Yorulduğumdan artık güncelleyemiyorum bu yartıkları.

1.png

2.png

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
internet paketinin yanında telefon hizmetide olan internet ibliyormusun sabit ev telefonumuz varda
aynısı türknette var oda çok pahalı 260tl
Bu konunun altında firma önerisi yapmıyoruz. Ek yeni bir konu açabilirsin. Fiyat olarak artık her şey çok pahalandı, ucuz diye geçtiğin firmada 1-2 ay içerisinde zaten zamlayacaktır.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Gıbırnet, comnet. Bu ikiliyi tüm calısanlarını kovup baştan duzgun calısan alana kadar kimseye önermemeye devam edeceğim.
Gibirneti 10 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım . Belki benim sansimdir diyeceğim ama ne pkt lost ne ping düşüşleri okadar stabilki başka bir iss arama gereği bile duymuyoum.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Keklik avına çıkmışlar. Zorttizort ip verirseniz millete tabi donma sorunları yaşarlar. Zaten daha önce yayın platformları cortlamıştı. Şimdi ana bein yayınlarında bile insanlar sorun yaşıyor.

1681688041382.png

1681687812405.png

Alla alla, /all sorunlar hariç, Telekom ve Superonline kullanıcılarında sorun yok, bein kendi platformunda yapıyormuş 🤣 Allah bu firmayı kullananlara sabır versin. Bir kerede yediğiniz pislikleri kabul edin be... Hep dış minnaklar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,448
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom