Neler Yeni

Comnet İSS Gerçekleri

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Geçenizde çok bir fark olmayacak. Dünyanın bile tam geçmediği yerde bizim ülkenin sunucularını barındıran şirketlere gelmesine nerden baksan daha bayağı var.
Bir ara TurkNet sınırlı kullanıcıya test imkânı vermişti ama galiba yattı o iş

etnetalw

80+ Bronze
Geçenizde çok bir fark olmayacak. Dünyanın bile tam geçmediği yerde bizim ülkenin sunucularını barındıran şirketlere gelmesine nerden baksan daha bayağı var.
Global datacenterlar ülkemizde var seabone verizon edgeuno gibi fakat Türkiyede populer değiler.
Fixnet mesela sistemhost datacenterı var Kendi popu routingi trafiği mevcut. Diğer firmalar gibi pahalı satıp x dc de olup x trafik ve x firmadan almıyor hizmeti. Örnek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ara TurkNet sınırlı kullanıcıya test imkânı vermişti ama galiba yattı o iş
İpv6 ise evet geçici verdi sanırım fakat bir işe yaramıyor yüksek ping yüksek hop ve bağlantılar zayıf çoğu firma bile ipv6 desteklemiyor global olarak sanırım riot örmek

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Global datacenterlar ülkemizde var seabone verizon edgeuno gibi fakat Türkiyede populer değiler.
Fixnet mesela sistemhost datacenterı var Kendi popu routingi trafiği mevcut. Diğer firmalar gibi pahalı satıp x dc de olup x trafik ve x firmadan almıyor hizmeti. Örnek

İpv6 ise evet geçici verdi sanırım fakat bir işe yaramıyor yüksek ping yüksek hop ve bağlantılar zayıf çoğu firma bile ipv6 desteklemiyor global olarak sanırım riot örmek
Geçiş işlemleri başladı bakalım deneyelim görelim

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam bugün olacak fakat müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi yok WhatsApp üzerinden eğer müsaitseniz bizi arayın geçiş onayı verin dedi aradım konuşan kişi biz sizi saat 3'den sonra arayacağız dedi ama WhatsApp üzerinden bana böyle söylendi dedim eğer benim onayımı bekliyorsanız vereyim dedim biz sizi arayacağız dediler iyi tamam dedim bende

etnetalw

80+ Bronze
Hocam bugün olacak fakat müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi yok WhatsApp üzerinden eğer müsaitseniz bizi arayın geçiş onayı verin dedi aradım konuşan kişi biz sizi saat 3'den sonra arayacağız dedi ama WhatsApp üzerinden bana böyle söylendi dedim eğer benim onayımı bekliyorsanız vereyim dedim biz sizi arayacağız dediler iyi tamam dedim bende
Hocam whatsapp hattı geçiş için bakılır. Birde sorun yaşarsan mail veya arayarak ulaşın.

Discord topluluğuda mevcut

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
BU IPv6 olayını çözemedim hala tam olarak ne işe yarıyo bende var heralde
1685623945376.png

etnetalw

80+ Bronze
BU IPv6 olayını çözemedim hala tam olarak ne işe yarıyo bende var heralde
Alıntıyı görüntüle
İPV6 Kişisel fikrimle gereksiz her sunucu site vb desteklemiyor. Ve yüksek hop yüksek ping değerleri mevcuttur. 2. Olarak ipv6 daha korunaklı güvenli ve cgnat sistemide bulunmamakta. Daha performanslı çalışmaktaa cihazlar daha hızlı ip atamakta. Vb

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
az daha millenicomdan geçiyordum Allah'tan geçmemişim

etnetalw

80+ Bronze
az daha millenicomdan geçiyordum Allah'tan geçmemişim
Milleni mi comnet mi deseler milleni derim. Millenimi tt mi deseler milleni derim millenimi netspeed mi deseler gine milleni derim. Yani fixnet harici bir firma ile karşılaştırma yapsam her türlü millenicom öneririm. Ama fixnet mi millenimi deseniz bence mileni derim kendimde milleni ve tt abonesiyim. www.fixnet.com.tr/evinterneti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,656
Üyeler
161,319
Son üye
xenota
Top Bottom