Neler Yeni

Comnet İSS Gerçekleri

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
İPV6 Kişisel fikrimle gereksiz her sunucu site vb desteklemiyor. Ve yüksek hop yüksek ping değerleri mevcuttur. 2. Olarak ipv6 daha korunaklı güvenli ve cgnat sistemide bulunmamakta. Daha performanslı çalışmaktaa cihazlar daha hızlı ip atamakta. Vb
Firmaya lanet olsun diyorum şimdiden çünkü altyapı 75 destekliyor ben 73 hızları gördüm test yaparken ama bu firma altyapı 65 destekliyor diyor gelen hız 35 saçmalığa bak TT ekiplerini yönlendirdi hat güncellemesi yap diyorum biz bir şey yapamıyoruz diyor TürkNet uzaktan hat güncellemesini yapıyordu modemi yeniden bile başlatıyor idi eğer 73 hız vermezse çıkacağım firmadan NetSpeed geçeceğim gerekirse tekrar TürkNet geçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milleni mi comnet mi deseler milleni derim. Millenimi tt mi deseler milleni derim millenimi netspeed mi deseler gine milleni derim. Yani fixnet harici bir firma ile karşılaştırma yapsam her türlü millenicom öneririm. Ama fixnet mi millenimi deseniz bence mileni derim kendimde milleni ve tt abonesiyim. www.fixnet.com.tr/evinterneti
Siz hala geçmediniz mi ?

121709

80+ Silver
Yazı için teşekkürler, elinize sağlık. Eğer bir gün geçme gibi bir fikre kapılır isem bu yazı aklıma gelir.

etnetalw

80+ Bronze
Firmaya lanet olsun diyorum şimdiden çünkü altyapı 75 destekliyor ben 73 hızları gördüm test yaparken ama bu firma altyapı 65 destekliyor diyor gelen hız 35 saçmalığa bak TT ekiplerini yönlendirdi hat güncellemesi yap diyorum biz bir şey yapamıyoruz diyor TürkNet uzaktan hat güncellemesini yapıyordu modemi yeniden bile başlatıyor idi eğer 73 hız vermezse çıkacağım firmadan NetSpeed geçeceğim gerekirse tekrar TürkNet geçeceğim

Siz hala geçmediniz mi ?
Haziran ortası sozleşme bitiyor hocam daha zaman var siz discord topluluğunda var mısınız ordan yazın bi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Haziran ortası sozleşme bitiyor hocam daha zaman var siz discord topluluğunda var mısınız ordan yazın bi
Yokum girmem daha Müşteri hizmetleri bir halt bilmiyor 2 farklı kişi ile görüştüm birisine diyorum hat güncelleme işlemi yapın biz yapmıyoruz diğer bir kişi ile görüşüyorum hat yenileme işlemi mi diyor evet diyorum yapıyor çıkış yapıp NetSpeed geçeceğim

etnetalw

80+ Bronze
Yokum girmem daha Müşteri hizmetleri bir halt bilmiyor 2 farklı kişi ile görüştüm birisine diyorum hat güncelleme işlemi yapın biz yapmıyoruz diğer bir kişi ile görüşüyorum hat yenileme işlemi mi diyor evet diyorum yapıyor çıkış yapıp NetSpeed geçeceğim
Peki. Geçmiş olsun.

Hat değerlerini atarmısın?

Cihangir

80+ Gold
türknet zam yapsada devam

etnetalw

80+ Bronze
Yaşadığın sorunu belirtmen bir şey ifade etmez. Ediliyorsa speedtest,hat değerler,,oim paketi şeffaf olarak paylaşıp yardım beklersiniz burdaki insanlardan. Fakat arayüze giremem derseniz yani nasıl bir çözüm bekleyebinki? Evet firmalık desem bu sorun derim ama senlik veya firmalık şuanda bu tür yorum yapamam kişisel olarak. :) Topluluk mevcut orayada katılmam diyorsun. Garip.
Modem arayüzüne giremem oradan bahsediyorsan

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Ben 8 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım daha. Millenicomda neyse burada da aynı değerleri alıyorum
Lokasyon: İstanbul

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Ben 8 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım daha. Millenicomda neyse burada da aynı değerleri alıyorum
Lokasyon: İstanbul
Tamam doğru altyapı kaç destekliyor diyelim ki 66 destekliyor modeme gelen hatta hız testlerinde aldığın hız tam olarak 60 veya 63 olması gerekiyor bende de durum şöyle altyapı 66 destekliyor hız testinde aldığım hız tam olarak 43Mbps ve diyorum ki ben 6 ay öncesine kadar başka bir firmada tam olarak 73Mbps hız alıyordum

En fazla ankastre kutusundan eve gelen kablo da 3-6 arasında hız kaybı olur ya bunu yaşadım gözümle gördüm tecrübe ettim müşteri hizmetleri çok fena yalan sıkıyor altyapı kaynaklıdır diyor size geçmeden 6 ay önce bu altyapıda 73 hız alıyordum diyince susuyorlar ?

TT yamuk yapıp bölgedeki internet hız desteğini mi düşürdü ? Sanmam zaten saha ekiplerinin müdürü tanıdık sayılır gidip bizzat kendim baktırırım saha dolabından evin ankastre kutusuna kadar ölçüm bile yaptıracağım

Son düzenleme:

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Tamam doğru altyapı kaç destekliyor diyelim ki 66 destekliyor modeme gelen hatta hız testlerinde aldığın hız tam olarak 60 veya 63 olması gerekiyor bende de durum şöyle altyapı 66 destekliyor hız testinde aldığım hız tam olarak 43Mbps ve diyorum ki ben 6 ay öncesine kadar başka bir firmada tam olarak 73Mbps hız alıyordum

En fazla ankastre kutusundan eve gelen kablo da 3-6 arasında hız kaybı olur ya bunu yaşadım gözümle gördüm tecrübe ettim müşteri hizmetleri çok fena yalan sıkıyor altyapı kaynaklıdır diyor size geçmeden 6 ay önce bu altyapıda 73 hız alıyordum diyince susuyorlar ?

TT yamuk yapıp bölgedeki internet hız desteğini mi düşürdü ? Sanmam zaten saha ekiplerinin müdürü tanıdık sayılır gidip bizzat kendim baktırırım saha dolabından evin ankastre kutusuna kadar ölçüm bile yaptıracağım
milleicomda 65 alıyodum comnette de aynı değerleri alıyorum hatt aping değerleri bile aynı tıpa tıp
Bulunduğunuz bölge harbiden çok önemli bir faktör bir de dediğiniz gibi sıkıntı çıkarsa geçmiş olsun MH ile köşe kapmaca oynarsınız artık

etnetalw

80+ Bronze
milleicomda 65 alıyodum comnette de aynı değerleri alıyorum hatt aping değerleri bile aynı tıpa tıp
Bulunduğunuz bölge harbiden çok önemli bir faktör bir de dediğiniz gibi sıkıntı çıkarsa geçmiş olsun MH ile köşe kapmaca oynarsınız artık
Önemli olan saha dolabı ve iç tesisat ve modem. Bu bakır altyapı cidden büyük sıkıntı ya.

Top Bottom