Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,149
- İsim
- Alpaslan Çevikel
Firmaya lanet olsun diyorum şimdiden çünkü altyapı 75 destekliyor ben 73 hızları gördüm test yaparken ama bu firma altyapı 65 destekliyor diyor gelen hız 35 saçmalığa bak TT ekiplerini yönlendirdi hat güncellemesi yap diyorum biz bir şey yapamıyoruz diyor TürkNet uzaktan hat güncellemesini yapıyordu modemi yeniden bile başlatıyor idi eğer 73 hız vermezse çıkacağım firmadan NetSpeed geçeceğim gerekirse tekrar TürkNet geçeceğimİPV6 Kişisel fikrimle gereksiz her sunucu site vb desteklemiyor. Ve yüksek hop yüksek ping değerleri mevcuttur. 2. Olarak ipv6 daha korunaklı güvenli ve cgnat sistemide bulunmamakta. Daha performanslı çalışmaktaa cihazlar daha hızlı ip atamakta. Vb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz hala geçmediniz mi ?Milleni mi comnet mi deseler milleni derim. Millenimi tt mi deseler milleni derim millenimi netspeed mi deseler gine milleni derim. Yani fixnet harici bir firma ile karşılaştırma yapsam her türlü millenicom öneririm. Ama fixnet mi millenimi deseniz bence mileni derim kendimde milleni ve tt abonesiyim. www.fixnet.com.tr/evinterneti