Kiritoほ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 441
Türkiye ortalamasında alabileceğiniz en iyi pingten biri 36Yurtdışı pinginizi belirtim.
Yurtdışında yaşayan biriyle mi kıyasladınız anlamadım
Türkiye ortalamasında alabileceğiniz en iyi pingten biri 36Yurtdışı pinginizi belirtim.
Tabi efenim.!Türkiye ortalamasında alabileceğiniz en iyi pingten biri 36
Türkiyede en iyi pingi veren şehirde edirne. Edirnede'de en iyi değeri verende fixnet.Türkiye ortalamasında alabileceğiniz en iyi pingten biri 36
Garip attığınız şey benim söylediğim şeyin aksini söylüyor kendi kendinizi kandırmışsınızTabi efenim.!
(30-48MS) Arası karadeniz bolgesi(Bu video vdsl altyapıda yapıldı şimdi fiber kullanıyorum gene aynı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiyede en iyi pingi veren şehirde edirne. Edirnede'de en iyi değeri verende fixnet.
Vdsl altyapı?Garip attığınız şey benim söylediğim şeyin aksini söylüyor kendi kendinizi kandırmışsınız
CS'de 36 ping alıyorum attığınız videoda 38 alıyor yazmış
LoL'de 1ms alıyorum 25 alıyor arkadaş
Valorant 1ms alıyorum arkadaş 4ms alıyor
Tamamda sana ben diyorum kiVdsl altyapı?
Yav 36 ile 38ms arasındaki farkı soylermisin?
Fazla ping alıyorsun kandırma kendini birde iyi ping diyor komedi.
Hocam türkiyede en düşük pingi veren şehir edirne zaten. Yurtdışı sınırı zaten.Tamamda sana ben diyorum ki
Alıntıyı görüntüle
Türknet ortalamasında alabileceğiniz en iyi pingten biri 36 yazmışım en iyi ping dememişim
38 ile 36 arasında aman aman bir fark yok ama daha iyi bir ping olduğu aşikar bence
Tamamda hocam ben sana alacağın en düşük ping demiyorum türkiye ortalamasında alabileceğiniz en iyi pinglerden biri diyorumHocam türkiyede en düşük pingi veren şehir edirne zaten. Yurtdışı sınırı zaten.
FixNet bi var edirne merkezli.
kendi popu+kendi datacenterı+kendi ip si+kendi routingi+kendi altyapısı filen.
Ortalama 15-20ms verir ztn heralde.
Öyle bir anlatıyorsun ki ülkenin omurgası fixnet sanırsın. Bu dayıda sanırım Network uzmanıHocam türkiyede en düşük pingi veren şehir edirne zaten. Yurtdışı sınırı zaten.
FixNet bi var edirne merkezli.
kendi popu+kendi datacenterı+kendi ip si+kendi routingi+kendi altyapısı filen.
Ortalama 15-20ms verir ztn heralde.
Öyle bir anlatıyorsun ki ülkenin omurgası fixnet sanırsın. Bu dayıda sanırım Network uzmanıgördüğümüz kadarıyla gecekonduda hizmet veriyor. Alıntıyı görüntüle
Burasıda internet cafeleri anlaşılan
Cok komik hahaha.Burasıda internet cafeleri anlaşılan![]()