hocam aylık olarak almak istiyorum ikisi de aynı fiyat siz olsanız hangisini seçerdiniz netgsm de fiyat garantisi varpeşin ödemede comnet aylık 240tlye geliyor. ama kurulum ve aktivasyonla tek seferde 3.667 tl ödemek zorunda oluyorsun
dostum fıyatlarına nerden bakıyorsun bende gecmek ısıtıyorumda fıyatlarını bulamadımselamlar ev internetimi değişeceğim altyapım vdsl olduğu için 100mbps alabiliyorum siz olsanız hangisine geçerdiniz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben de şu an iyi bi internet sağlayıcı arıyorum fakat fiyat olarak bu ikisi arasında;hocam aylık olarak almak istiyorum ikisi de aynı fiyat siz olsanız hangisini seçerdiniz netgsm de fiyat garantisi var
100mbpslik paketler bu şekilde şu andostum fıyatlarına nerden bakıyorsun bende gecmek ısıtıyorumda fıyatlarını bulamadım
dostum fıyatlarına nerden bakıyorsun bende gecmek ısıtıyorumda fıyatlarını bulamadım
hocam halihazırda internet altyapın olduğundan geçiş yapınca ikiside para almıyor netgsm indirim koduylada 6 ay boyunca 240 ödetiyor sanırım netgsme geçeceğimben de şu an iyi bi internet sağlayıcı arıyorum fakat fiyat olarak bu ikisi arasında;
netgsmde kurulum ve aktivasyon 1200tl iken
comnette kurulum ve aktivasyon 1600tl (12 ay peşin öderseniz kurulum ve aktivasyon 850tl)
ve üstte de dediğim gibi peşin ödemeyle comnet fiyat olarak daha avantajlı. ama siz her halükarda aylık ödeyeceğim ve kurulum ile aktivasyon sorun değil diyorsanız netgsm biraz daha kaliteli bana kalırsa. yani en azından insanların yorumlarına kalırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
100mbpslik paketler bu şekilde şu an
Ev/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri - Netgsm
Ev/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri ile ev/iş internetinizi yeniden keşfedin!www.netgsm.com.trComnet – Toptan
Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar.www.comnet.com.tr
ben suan halı hazırda vodafone kullanıcısıyım 16mbps ıntarnet cok kotu hıc memnun degılım yıl sonu bıtıyorben de şu an iyi bi internet sağlayıcı arıyorum fakat fiyat olarak bu ikisi arasında;
netgsmde kurulum ve aktivasyon 1200tl iken
comnette kurulum ve aktivasyon 1600tl (12 ay peşin öderseniz kurulum ve aktivasyon 850tl)
ve üstte de dediğim gibi peşin ödemeyle comnet fiyat olarak daha avantajlı. ama siz her halükarda aylık ödeyeceğim ve kurulum ile aktivasyon sorun değil diyorsanız netgsm biraz daha kaliteli bana kalırsa. yani en azından insanların yorumlarına kalırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
100mbpslik paketler bu şekilde şu an
Comnet 3 yildir sorunsuz kullaniyorum gayet iyi tavsiye ederim buna ek ilk başvuruda kupon kodu yerine CMT227KED yazarsaniz 30 gün ücretsiz kullaniyorsunuz
beyler bolgemdekı butun wıfıler turktelekom comnet bunun altyapısını kullanıyor oyle degılmı2 yıldır Comnet yıllık ödeme kullanıyorum. Müşteri hizmetleri gereksinimi çok duymadım olunca da mesajla iletişim sağlanıyor. Onun dışında fiyat avantajı gerçekten çok iyi. Hız düşürme falan yaşamadım, arada bir olan bakım dışında sorunsuz çalışıyor diyebilirim Diğer firma hakkında bilgim yok. CMT279ANH Bu kodla da 30 gün ücretsiz alabilrsin.