Leyla Tezcan
80+
Yaklasik 1 yildir kullaniyorum baya memnumum 1 yillik pesin odeyince baya uygunada geliyor@Abdullah Hacıgül hocam sen de kullanmaya başlamıştın ayrıca bu konu hakkında da video yapacağını dile getirmiştin. Şuan bu firmayı önerir misin? Her firma gibi şikayet de var öneri de var senden bu konuda bilgi bekliyorum teşekkür ederim.
Yaklasik 1 yildir kullaniyorum baya memnumum 1 yillik pesin odeyince baya uygunada geliyor
Teşekkür ederim hocam.hocam 200mbps 1 yıllık tahüttlü almıştım müşteri temsilcilerine HİÇBİR şekilde ulaşılamıyor fakat ben müşteri temsilcisi ile görüşmemi gerektirecek bir durum kesinti falan 5 6 aydır kullanıyorum hiç yaşamadım speedtest'te atayım
Teşekkürler. Genel bir arıza vesaire durumun da çözüm için nasıl bir yol izliyorsunuz?Bende 6-7 ay, belki daha fazladır kullanıyorum. Memnunum. Hem gördüğüm kadarıyla en ucuz fiyat veren sağlayıcı hem de benim için sorunsuz. Alt yapım sorunsuz. O yüzden en ucuzu tercih ediyorum. Peering anlaşmaları da var. Yasaklı sitelere dahil girebiliyorum VPN gibi araçlar olmadan.
Teşekkürler. Test paylaşır mısınız?kullaniyorum memnunum
Teşekkür ederim müşteri hizmetleri ulaşılmaz diyorlar doğru mu?1 yıl doldu tekrar 1 yıl uzattım. 15 şubatta zam geliyor. Çok stabil 1 yılda 2 sorun yaşadım 1 saat olmadan düzeldi