Neler Yeni

🔥İndirim Corsair 275R AirFlow 664 TL!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

O zaman sizden Gametech Galaxy ARGB incelemesi bekliyorum. 100 TL daha ucuz, 4 adet ARGB fanı var, sizin deyiminizle F/P kriterlerini karşılıyor. Hem de ön paneli ''tamamen'' mesh. :)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Malzeme kalitesini iyi bulduğum bi kasa. Alınabilir ama Forum yine kavgaya tutuşmuş...

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Siz olaya marka gözüyle bakmaya devam edin arkadaşlar. Ne anlatsam aynı şekilde devam edeceksiniz zaten.

Dediğin bütçedeki çoğu kasada sleeve bearing 33 CFM 0,7 H2O ortalamalı fanlar koyuyorlar. Önün tamamen mesh olması mükemmel olduğunu göstermez, fine mesh tasarımlı kasalar bunlardan daha iyi toz açısından. Güzel hava akışı sunması, radyatör destekleri, soğutucu boşluğu, içerisinde gelen fanların kalitesi, güç kaynağı tünelinin destekleri ve çıkarılabilir olması, yan kapakta kablo depolama için yeterince alan olup olmadığı gibi birçok kriterimiz var. Bunları bu konuya yazıyorum lakin bu konudaki kasanın bunlara uyduğunu söylemiyorum, ben olsam Invader alırım demiştim zaten :kekw:

Anlatmak istediğim, bu kasalar kağıt üzerinde çok iyi görünse de arka kapağı kapatmak için neyi nereye depsem diye düşünürken pişman edebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom