🔥İndirim Corsair 275R AirFlow 664 TL!

Alıntıyı görüntüle

O zaman sizden Gametech Galaxy ARGB incelemesi bekliyorum. 100 TL daha ucuz, 4 adet ARGB fanı var, sizin deyiminizle F/P kriterlerini karşılıyor. Hem de ön paneli ''tamamen'' mesh. :)

Siz olaya marka gözüyle bakmaya devam edin arkadaşlar. Ne anlatsam aynı şekilde devam edeceksiniz zaten.

Dediğin bütçedeki çoğu kasada sleeve bearing 33 CFM 0,7 H2O ortalamalı fanlar koyuyorlar. Önün tamamen mesh olması mükemmel olduğunu göstermez, fine mesh tasarımlı kasalar bunlardan daha iyi toz açısından. Güzel hava akışı sunması, radyatör destekleri, soğutucu boşluğu, içerisinde gelen fanların kalitesi, güç kaynağı tünelinin destekleri ve çıkarılabilir olması, yan kapakta kablo depolama için yeterince alan olup olmadığı gibi birçok kriterimiz var. Bunları bu konuya yazıyorum lakin bu konudaki kasanın bunlara uyduğunu söylemiyorum, ben olsam Invader alırım demiştim zaten :kekw:

Anlatmak istediğim, bu kasalar kağıt üzerinde çok iyi görünse de arka kapağı kapatmak için neyi nereye depsem diye düşünürken pişman edebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri