captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 522
şaka gibi ya xpg invader aldım 3k ya bi kaç gün önce gerçi corsairde de psu gözüküyormuş sevmedim
Invader güzel kasadır takılma boşver.şaka gibi ya xpg invader aldım 3k ya bi kaç gün önce gerçi corsairde de psu gözüküyormuş sevmedim
güzelya memnunum ön panelin led tuşu için 5 6 tane 3pin erkek kablosu var sevdim bu durumu da benim psu da 4 pin güç soketi yokInvader güzel kasadır takılma boşver.
youtube doğru düzgün video yok baktıklarımda kasa eski gibi duruyor 2 sene önce çıkmış kasaya benzemiyor 4000 serisi cok daha iyidir yapısal olarak2 sene olmamış işte, nasıl eski?
nerede yaşıyorsun alabiliirm yakınsanşaka gibi ya, kasa geldi, resimlerde açık olan psu yan tarafı kapalı. çakma mı geldi yeni seride açık olan yeri mi kapattılar artık. ben sadece onun için almıştım.
isteyen varsa 2100 liradan gönderebilirim kasayı, yoksa iade edeceğim mecburen.
Adana hocam.nerede yaşıyorsun alabiliirm yakınsan
Bu kasanın ön panelinde toz filtresi bulunmuyor. Siz ayrı olarak toz filtresi mi taktınız?Arkadaşlar canavar gibi kasa valla. Ne koysan sığıyor. Tek sıkıntı arkada bazen rgbsiz corsair egzos fanla bazen egsoz fansız geliyor. Ama farklı satıcılardan almıştım belki o yüzdendir. Öndeki fanlar AR120. Corsairin ilginç rgb bağlantısı ile geliyor. Tabi dönüştürücü de konulmuş. 3 taneyi birleştirip tek 3 pin 5v argbye çeviriyor. Fanlarda PWM, 4pinli. Daisy chain yok ama çoklayıcı vardı aldığım iki kasada da. 3to1 şeklinde.165mm soğutucuları destekliyor. Saç kalınlığı vs. iyi. Yan tarafta kablo yönetimi yapılacak bolca alan mevcut. Güç kaynağı kablolarınız uzunsa güzel şekiller verilebilir.
Resimler duruşu göstermek içindir. Gigabyte 9070 bile bi tık ufak kaldı.
Evet bulunmuyor hocam. Kendim ekledim. Ön tarafa radyatör koyduğuma çok tozlanır diye.Bu kasanın ön panelinde toz filtresi bulunmuyor. Siz ayrı olarak toz filtresi mi taktınız?
Hocam, aldığınız filtrenin linkini atabilir misiniz?Evet bulunmuyor hocam. Kendim ekledim. Ön tarafa radyatör koyduğuma çok tozlanır diye.
Hocam, aldığınız filtrenin linkini atabilir misiniz?