corsair hs50 pro vs steelseries arctis 5

Silco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,843
Sizce Hangisi max bütce 600tl bunlar cok öneriliyor

Arcits 5 bence daha şık ve iyi. Benim tercihim SteelSeries olurdu.

2 yılı aşkın süredir GSP 300 kullanıyorum, yabancı incelemeleri izleyip almıştım ve SS artics 5 den iyi olduğu konusunda hepsi hem fikirdi. HS50 pro dan da iyi olduğunu düşünüyorum ben. Tavsiye ederim. Özellikle mikrofon kalitesi olarak onların çok önünde.

@Methraleus görüntüsü hoşuma gitmedi isterse dünyanın en iyisi olsun almam tesekkürler

Sizce Hangisi max bütce 600tl bunlar cok öneriliyor

kardesm bence bu fiyata en memnun kalacağın ürün Hyperx Cloud 2 dir. Dünyanın en çok satan premium oyuncu kulaklığı ADEKSSTORE da indirimde 600 tl bakabilirsin. 7.1 ses kartlı çok konforlu bir kulaklık bir cafe'de oynamıştım bu kulaklıkla inanılmaz fark ediyor.

Arctis 5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında Arctis 1 wireless daha mantıklı.

Son düzenleme:
kardesm bence bu fiyata en memnun kalacağın ürün Hyperx Cloud 2 dir. Dünyanın en çok satan premium oyuncu kulaklığı ADEKSSTORE da indirimde 600 tl bakabilirsin. 7.1 ses kartlı çok konforlu bir kulaklık bir cafe'de oynamıştım bu kulaklıkla inanılmaz fark ediyor.
700tl

@berkeincekara bende dış görünüşüne hayran değilim ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesini düşününce gayet katlanılabilir. Yabancı kanallar da ki videolarını izleyip karar verebilirsin, çoğu cloud 2 den bile iyi olduğunu söylüyor.

Üst düzey kulaklıklara ve mikrofonlara karşı olan mikrofon performansı :

Geri