Neler Yeni

Corsair HS60 Pro vs Blackshark V2 X

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
Kaliteliden kastım bunlar oluyor anlayabilecek kapasitedesindir diye düşünmüştüm
Bana oran ver ona göre değerlendireceğim malzemesinin plastik ya da metal olması hiçbir şey katmıyor ama ses kalitesi çok önemli, özellikle şu thx teknolojisi olmadan kulaklık çöpmüş bununla ilgili diyebilecek bir şeyin var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün kullanıp iade etmiştim ağır bir kulaklık rahatda değildi ses kalitesi olarak iyi ama.
hangisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bana oran ver ona göre değerlendireceğim malzemesinin plastik ya da metal olması hiçbir şey katmıyor ama ses kalitesi çok önemli, özellikle şu thx teknolojisi olmadan kulaklık çöpmüş bununla ilgili diyebilecek bir şeyin var mı ?
Araştırma yapmadım bildiğim kadarıyla daha iyi dedim, alacak olan sensin iyice araştır.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
YILDIRIM

hangisi
Hs60 pro

louis bloom

80+ Silver
ses kalitesi berbat diyorlar daha önce kulaklık kullandın mı ?
birader birincisi sen niye yukarıda milletle emrivaki konuşuyorsun:D her neyse bi onceki kulaklığım HS60 PRO idi bana agir vb gelmedi malzeme kalitesi premium hissettiriyor tuşları vb öyle kalitesiz bir basma hissiyati vermiyor parasina oranla hissiyatı güzel. Ses kalitesi benim baya baya hosuma gitmişti. Dip ses sorunu vb yok. FPS oyunlarını 2 yil o kulaklikla oynadım. Mikrofon kalitesini fazla beğenmedim. Su anda da HS70 PRO Wireless modelini kullanıyorum.

Nikmikyok

80+
Razer Blackshark V2 X kullanıyorum, konfor olarak baya iyi hafif ve uzun kullanımlarda rahatsız etmiyor. Kulaklığın kulağa gelen kısmı kumaş olduğu için deri padlerdeki gibi rahatsızlık vermiyor. Mikrofonu da gayet kullanışlı, ses azlığı ve cızırtı gibi problemler yok.
7.1 sanal olarak yazılım desteği ile destekleniyor ürün içinde bir lisans anahtarı var yazılımı o şekilde aktif hale getirebiliyorsun. Kulaklıkta USB giriş yok. Aux kablosu çıkıyor kutu içeriğinden.
FPS oyunlarında ki ses kalitesi çokta üst seviye gelmedi bana, belki benim kullandığım anakartın ses kartından dolayı böyle olabilir, gördüğüm tek eksik noktası diyebilirim bu durum için.
Genel olarak fena değil, Corsair ürün hakkında bir şey diyemem hiç kullanmadım. Başka bir detay öğrenmek istersen sorabilirsin.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
YILDIRIM

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
Razer Blackshark V2 X kullanıyorum, konfor olarak baya iyi hafif ve uzun kullanımlarda rahatsız etmiyor. Kulaklığın kulağa gelen kısmı kumaş olduğu için deri padlerdeki gibi rahatsızlık vermiyor. Mikrofonu da gayet kullanışlı, ses azlığı ve cızırtı gibi problemler yok.
7.1 sanal olarak yazılım desteği ile destekleniyor ürün içinde bir lisans anahtarı var yazılımı o şekilde aktif hale getirebiliyorsun. Kulaklıkta USB giriş yok. Aux kablosu çıkıyor kutu içeriğinden.
FPS oyunlarında ki ses kalitesi çokta üst seviye gelmedi bana, belki benim kullandığım anakartın ses kartından dolayı böyle olabilir, gördüğüm tek eksik noktası diyebilirim bu durum için.
Genel olarak fena değil, Corsair ürün hakkında bir şey diyemem hiç kullanmadım. Başka bir detay öğrenmek istersen sorabilirsin.
O lisans sınırsız mı yoksa süreli mi?

Daha önce kulaklık kullandın mı derken anlıyamadım ?
Sen iyi diyorsun ama hangi kulaklığa göre iyi diyorsun, standartlarımız farklı olabilir

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
YILDIRIM
O lisans sınırsız mı yoksa süreli mi?

Sen iyi diyorsun ama hangi kulaklığa göre iyi diyorsun, standartlarımız farklı olabilir
Uzun süre hyperx cloud core 2, Corsair void elite wireless kullandım ses kalitesi kötü değil ama bana rahat gelmedi kulaklık o yüzden iade ettim zaten.

Top Bottom