Yardım Corsair m55 pro - corsair harpoon pro - RİVAL 3

Swers08

80+
Reaksiyon skoru
183
Bütçe
320

Elim 15.5 cm hangisini tercih etmeliyim klavye k55 alacağım o yüzden mousede corsair almaya karar verdim yoksa bunları boşverip

280 liraya rival 3 mü almalıyım kararsız kaldım bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

incehesap kuponum var ve indirimle 284 tl ye satın alabiliyorum .

Rival 3 alma hocam LOD'u yüksek rahatsız edebilir.Eline uyuyorsa Razer Viper Mini bakabilirsin.

LOD derken bu terimi bilmiyorum ne anlama geliyor mouse de ? corsairler hakkında bilginiz yokmu
Mouseyi kaldırdığında algılamaya devam ediyor diyeyim LOD mesafesi yani sensör algılama mesafesi yüksek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisinde de 3327 sensör var çok iyi değil bu fiyata viper mini skatez sensör bakımından ve kablo olarak daha iyi.Galiba iki corsairde de plastik kablo var bu da bir eksi.

Tutuş şekliniz el boyutunuza göre bir bakabilirim farelere.

M55 sağ el kullanıcıları için pek tavsiye edilmiyor, Harpoon modelinden ben memnunum ancak LOD sorunu onda da var.

Mouseyi kaldırdığında algılamaya devam ediyor diyeyim LOD mesafesi yani sensör algılama mesafesi yüksek.

İkisinde de 3327 sensör var çok iyi değil bu fiyata viper mini skatez sensör bakımından ve kablo olarak daha iyi.Galiba iki corsairde de plastik kablo var bu da bir eksi.

Tutuş şekliniz el boyutunuza göre bir bakabilirim farelere.
Anladım hocam sağolun palm tutuşum ve el 15 15.5 cm

M55 sağ el kullanıcıları için pek tavsiye edilmiyor, Harpoon modelinden ben memnunum ancak LOD sorunu onda da var.
Sağ el ile kullanacağım ürünü ek olarak bilgiler için teşekkürler hocam .

Anladım hocam sağolun palm tutuşum ve el 15 15.5 cm

Sağ el ile kullanacağım ürünü ek olarak bilgiler için teşekkürler hocam .
Eliniz küçükmüş Deathadder V2 mini palm için daha uygun

Güzel fakat bütçemi aşıyor bu bütçede yokmudur bana uygun model hocam .
Hocam 230TL ürün şu an.

Hatta burda kargo dahil 215

Hocam 230TL ürün şu an.

Hocam bu güzel eyvallah fiyat olarak ben göremedim kusura bakmayın .

Elim 15.5 cm hangisini tercih etmeliyim klavye k55 alacağım o yüzden mousede corsair almaya karar verdim yoksa bunları boşverip

280 liraya rival 3 mü almalıyım kararsız kaldım bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

incehesap kuponum var ve indirimle 284 TL ye satın alabiliyorum .

Corsair Harpoon Pro RGB CH-9301111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve

Hocam 230TL ürün şu an.

Hocam klavye için konu açsam fikriniz varmı razer de bir membran veya sessiz klavye almak istiyorum .

Geri