CPU soğutucu önerisi

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
Bütçe
10000
Arkadaşlar Ryzen 9 7900 için soğutucu alacağım ancak çok model var ve kararsız kaldım, şu an elimde peerles assasin var ancak yetmiyor tam olarak. Ben Thermalright frozenwarframe Pro ve ASUS TUF LC II, ASUS 6 yıl garantisi var ama Thermalright performans olarak daha iyi ama başka önerilerinizi bekliyorum.

iyi bir model evet ama biraz da kendim görsel olarak beğeneceğim bir şey arıyorum ve önerdiğiniz güzel bir model.
hangi renk istersiniz ve rgb olmasını istiyorsunuz sanırım
ona göre bir tane bulabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi bir model evet ama biraz da kendim görsel olarak beğeneceğim bir şey arıyorum ve önerdiğiniz güzel bir model.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D54Q...33&creativeASIN=B0D54QS3KS&linkCode=asn&psc=1
buna bakın rgb özelliğide var

Attığınız modeller gayet güzel ikiside soğutur arkadaşlarda önerilerini yaparlar zaten garantisi fazla olan modelin uzun vadede daha mantıklı bir seçim olabilir ama tabi görüntü olarak sizede hitap etmesi gerekir

Attığınız modeller gayet güzel ikiside soğutur arkadaşlarda önerilerini yaparlar zaten garantisi fazla olan modelin uzun vadede daha mantıklı bir seçim olabilir ama tabi görüntü olarak sizede hitap etmesi gerekir
evet herkes bi şeyler gösteriyor sağ olsun yalan yok arkadaşın attığı lian li galaga ıı güzel ve frozen warframe ile aradayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,196
Üyeler
190,328
Son üye
tayko
Geri