🔥İndirim Crucial Pro OC 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 12.439TL Vatan (Mağazaya Özel)

Syphex01

80+
Reaksiyon skoru
52
Normalde bu konuyu açmayı düşünmüyordum; "bu RAM'lere bu paralar verilir mi?" diye ama maalesef her geçen gün aleyhimize fiyatlar daha çok artıyor. Almayı düşünen arkadaşlar varsa değerlendirebilir.

Silindi. Mağazaya özelmis

Ekler

• 1765038591704.webp
    1765038591704.webp
    34 KB · Hit: 161
İhtiyacı olanlara
Baya iyiymiş bu ihtiyacı olan kaçırmasın

Teşhir ürünmüş ama yinede bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Mesai bitimine kadar telefonla sipariş alıyorlar telefonla yine 3 taksit yapıp aldığım ürünler oldu. Aldığım ürünleri mağaza kargoyu gönderiyor direk.

asus prime b850m-a wifi-csm ile sistem siyah ekranda kaldi. tek ram takili iken 1 kere acildi pc. expo falan deneyemedik bile. bios flashback ile bios update yaptik, tpm uyarisi verdigi ekrandan sonrasi gelmedi. ilk defa stok hizda hic acilmayan rame denk geldim. belki de biri kusurlu diyecegim ama 2si birden de mi kusurlu geldi.

anakart ram slotlari bozuk olsa hic tpm uyarisini bile goremezdik.

asus prime b850m-a wifi-csm ile sistem siyah ekranda kaldi. tek ram takili iken 1 kere acildi pc. expo falan deneyemedik bile. bios flashback ile bios update yaptik, tpm uyarisi verdigi ekrandan sonrasi gelmedi. ilk defa stok hizda hic acilmayan rame denk geldim. belki de biri kusurlu diyecegim ama 2si birden de mi kusurlu geldi.

anakart ram slotlari bozuk olsa hic tpm uyarisini bile goremezdik.
Bu ram serisinde mi hata verdi hocam

Bu ram serisinde mi hata verdi hocam
evet hocam ayni ram basliktakiyle.

merak eden kisiler icin islemci 9700x. anakart cpu slotundaki pinlerde problem yok. thermalright PA sogutucu icin hem daha "uygun" fiyatli hem de fanlari yukseltmemizi gerektirmeyecek alcak olan ram tercih ettik. bi bu vardi. twinmos olan ramler benzer fiyattaydi ama fanlari yukseltmek gerekiyordu.

Son düzenleme:
Normalde bu konuyu açmayı düşünmüyordum; "bu RAM'lere bu paralar verilir mi?" diye ama maalesef her geçen gün aleyhimize fiyatlar daha çok artıyor. Almayı düşünen arkadaşlar varsa değerlendirebilir.

Bu ram krizi gereğinden fazla arttı. Bu kadar hızlı bir artışın olması saçma. Şahsen almazdım illa bu boşluğu şirketler doldurmak isterler. zamana bırakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,795
Üyeler
185,954
Son üye
Phanter
Geri