CS GO skinlerini nakite çevirmek

Reaksiyon skoru
91
Selamlar daha önce yapmadığım ve herkesin farklı bir şey demesinden dolayı soruyorum, Bynogame üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde itemlerimi ilanda satıp banka hesabıma gerçek nakit para olarak geçirebilir miyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bynogamede itemlerinizi pazara değerlerinden koyup satılmasını bekleyip satıldıktan sonra bakiyenizi hesabınıza aktarabilirsiniz. Fakat kesintiye uğrar ne kadar kesintiye uğrayacağını bilemiyorum. Ayrıca itemlerinizin pazarda ne zaman satılacağı belli olmaz yani hızlı bir şekilde biraz zor.

Bynogamede itemlerinizi pazara değerlerinden koyup satılmasını bekleyip satıldıktan sonra bakiyenizi hesabınıza aktarabilirsiniz. Fakat kesintiye uğrar ne kadar kesintiye uğrayacağını bilemiyorum. Ayrıca itemlerinizin pazarda ne zaman satılacağı belli olmaz yani hızlı bir şekilde biraz zor.
ama itemlerim satılınca bakiyemden banka hesabıma çekip nakit olarak alabilirim değil mi ?

envanterini atsana gözüme çarpan skin olursa alırım
kanka steam hesabımda 9 dolara yakın para var istediğin skini alayım bana parasını gönderebilir misin ? bu haftalık cs drobunu almadım iyi bişi gelirse 10 dolara kadar çıkarırım

Selamlar daha önce yapmadığım ve herkesin farklı bir şey demesinden dolayı soruyorum, Bynogame üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde itemlerimi ilanda satıp banka hesabıma gerçek nakit para olarak geçirebilir miyim?
Bynogame üzerinden yapılabiliyor ama ben yıllar önce müşteri hizmetlerine sorduğumda %55 komisyon alıyorlardı. Böyle yapmak yerine Games atış, İtemsatış gibi sitelerden ilan verip birine takas ile yollayıp parayı öyle alman ama o da riskli tabi.

Hızlı satılması için pazar fiyatından baya baya düşük koyman lazım ki ben pazar yerine ordan alabileyim ve diğer ilanlardan önce satılması içinde onlardan da düşüğe koyman yada aşınmışlık değeri diğerlerinden açık ara daha iyi olmalı

%20 %30 daha ucuza satman gerek en popüler bynogame satışta komisyon alıyor parayı çekerkende komisyon kesiyor bi değeri kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri