PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
gittim bi halt yedim hile kullandım, pişman oldum, ölsem anca skin changer kullanırım daha ban açtırmanın bi yolu varmı kalkıp yeni hesap açmaya üşeniyom
İyi ki yemişsin ban kalkmazgittim bi halt yedim hile kullandım, pişman oldum, ölsem anca skin changer kullanırım daha ban açtırmanın bi yolu varmı kalkıp yeni hesap açmaya üşeniyom
YAW ADAM KAMERAMA ERİŞİP KENDİ PROFİLİ YAPIO ŞİMDİ KİM SUÇLuİyi ki yemişsin ban kalkmaz
yaw ben aman aman bişi açmıyodum bi trigger bide skin changer açıyodum ):Bu eski hesabım çocukken yaptık bir hata gerçi ben toplulukta açıyordum hileyi dsfaasfdfads her neyse açtırmazsın
nasıl ratmı attıYAW ADAM KAMERAMA ERİŞİP KENDİ PROFİLİ YAPIO ŞİMDİ KİM SUÇLu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaw ben aman aman bişi açmıyodum bi trigger bide skin changer açıyodum ):
Overwatch hala var mı bilmiyorum ama izleniyorsa ban yememesi zorcs de ban yemekte ayrı mezıyet adamlar mevlanaya atmıyorlar size nasıl attı![]()
Skin tamam da trigger zaten aşırı bir hile hocam bende de vardı vac yedim ondanYAW ADAM KAMERAMA ERİŞİP KENDİ PROFİLİ YAPIO ŞİMDİ KİM SUÇLu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaw ben aman aman bişi açmıyodum bi trigger bide skin changer açıyodum ):
yok bu ruslar şeytandan tehlikelinasıl ratmı attı
):Skin tamam da trigger zaten aşırı bir hile hocam bende de vardı vac yedim ondanmidden awp yi koyuyorsun tak banko kill.
Ben aylarca kullandım ban yemedim sonra bi kere yanlışlıkla smoketan birini vurdum triggerla tak gitti hesap
Alıntıyı görüntüle