Cs2 bıçak almak mantıklımı

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
küçüklükten beri cs oynamaya başladığımdan beri bıçak hep hayalim oldu 7-8 yıldır oynuyorum nerdeyse hiç bıçağım felan olmadı satın almayı düşünüyorum oyle pahalı bişey almıyacağım 80 90 dolar arasında bişey sizce almalımıyım? sıkılınca satarım galiba ama sıkılacağımı düşünmüyorum

küçüklükten beri cs oynamaya başladığımdan beri bıçak hep hayalim oldu 7-8 yıldır oynuyorum nerdeyse hiç bıçağım felan olmadı satın almayı düşünüyorum oyle pahalı bişey almıyacağım 80 90 dolar arasında bişey sizce almalımıyım? sıkılınca satarım galiba ama sıkılacağımı düşünmüyorum
hocam wp grupları var item satanlar genellikle güvenilir oluyor dolandırıcı olduğunda engelleniyor hemen özelden yazarsan yardım edebilirim

Aldığın fiyattan satma ihtimalin muhtemel, söylediğin fiyata navaja veya shadow daggers satılıyor pek hoşuna gitmeyebilir

Bence değmez ya TL'ye çevirince hemde düşük fiyatlar pek yatırımlık olmuyor haftalık dropları biriktir 1.5 yılda falan bıçak parası çıkar

niye olmasın yalnız değilsin bende öyle yapcam xd al keyfine zevkli al.

2 tane farklı gutknife var beğenirsen sarayım 1 tane :D Bu zamana kadar ticaret ile envanteri büyüttüm ama son güncelleme sonrası bıraktım. 1 tane bıçak bıraktım kendime. Ama bıçakla oynaması zevkli. Cs oynuyorsan alabilirsin. Paraya sıkışırsan satabilirsin

tradeit.gg trade bonusu veriyor 80 yüklersen 100 alıyorsun sadece trade de geçerli attığın miktara göre değişiyor bonus
onların tamamında gene sen zararlı çıkarsın. şu anlık piyasa baya şişik. parayı yatırıp 10-15 dolar civarı kaybetmek problem değil dersen satın alabilirsin.

shadow dagger al bence gayet guzel bicak onlar ve en ucuzuydu sanirsam

shadow dagger al bence gayet guzel bicak onlar ve en ucuzuydu sanirsam
hocam o bıçağı hiç sevmiyoru ya paraşğt bıçağı yada guts gibi bişey alıcam o tarz bıçaklar baya güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane farklı gutknife var beğenirsen sarayım 1 tane :D Bu zamana kadar ticaret ile envanteri büyüttüm ama son güncelleme sonrası bıraktım. 1 tane bıçak bıraktım kendime. Ama bıçakla oynaması zevkli. Cs oynuyorsan alabilirsin. Paraya sıkışırsan satabilirsin
kasa açmaktan usandım valla alayımda bitsin bu ızdırap bıçakla oynamak fena keyiflidir oyuzden alıyorum ekmek bıçağı sıktı be

hocam o bıçağı hiç sevmiyoru ya paraşğt bıçağı yada guts gibi bişey alıcam o tarz bıçaklar baya güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa açmaktan usandım valla alayımda bitsin bu ızdırap bıçakla oynamak fena keyiflidir oyuzden alıyorum ekmek bıçağı sıktı be
Kasa açmak çok mantıksız. Zevkine açılır ama onun harici açılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri