Neler Yeni

CS2 için mouse önerisi

isakrkty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa kırkutay
5000 liraya kadar bütçem var cs 2 için mouse alıcam. şuan elimde ss rival 3 var 3 ay önce aldım takılmaya başladı spray atarken transfer yaparken o yüzden değişme kararı aldım. Claw (pençe) şekli tutuyorum mouse'u varsa bildiğiniz kullandığınız takılmayan (genellikle yüksek dpi oynuyorum) özellikle takılmamalı bildiğiniz mouse öneriniz varsa dinlerim teşekkürler

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
fre
5000 liraya kadar bütçem var cs 2 için mouse alıcam. şuan elimde ss rival 3 var 3 ay önce aldım takılmaya başladı spray atarken transfer yaparken o yüzden değişme kararı aldım. Claw (pençe) şekli tutuyorum mouse'u varsa bildiğiniz kullandığınız takılmayan (genellikle yüksek dpi oynuyorum) özellikle takılmamalı bildiğiniz mouse öneriniz varsa dinlerim teşekkürler
maya x

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
g pro 2 al geç

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
4K Dongle'lı Rampage Zenith'i önerebilirim. Wirless ama ben kablosuz mousedan geçtikten sonra bir takılma, gecikme yaşamadım.
Ama bütçen iyi bence 8k dongle veren bir mouse kullanabilirsin.

Rampage kötü bir marka ama Zenith gerçekten iyi bir mouse. Hızlı şarj oluyor + çok hafif, kauçukları sayesinde terleme yapmıyor daha iyi oturuyor

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
4K Dongle'lı Rampage Zenith'i önerebilirim. Wirless ama ben kablosuz mousedan geçtikten sonra bir takılma, gecikme yaşamadım.

Rampage kötü bir marka ama Zenith gerçekten iyi bir mouse. Hızlı şarj oluyor + çok hafif, kauçukları sayesinde terleme yapmıyor daha iyi oturuyor
rempage e o kadar para verilmez gibi geliyor ön yargı olabilir tabii ki

isakrkty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa kırkutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam güncel tr piyasasında stokta yok hiçbir sitede bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

papates gibi shape’e sahip oldugundan claw pek tutulmuyor

link
bilemedim şimdi şu an aktif profesyonel çoğu cs oyuncusu o mouse'u kullanıyor ama önerini dikkate alacağım

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
fre
hocam güncel tr piyasasında stokta yok hiçbir sitede bulamadım

bilemedim şimdi şu an aktif profesyonel çoğu cs oyuncusu o mouse'u kullanıyor ama önerini dikkate alacağım
avmye git dene derim, normalde viper v3pro onerirdim ama butcen 5k oldugundan klonu olan maya x dedim

Top Bottom