Cs2 ve valo fps sabitlemek

Reaksiyon skoru
0
360 hz monitörüm var cs2de dikey eşitleme açınca daha akıcı oluyor valoda da fps sabitleyince öyle oluyor gibi fakat bunlar input lag yapıyor mu

360 hz monitörüm var cs2de dikey eşitleme açınca daha akıcı oluyor valoda da fps sabitleyince öyle oluyor gibi fakat bunlar input lag yapıyor mu
Hayır tam tersine daha iyi hem fpsin sabit diye anlık değişimlerdwn etkilenmezsin bem yırtılma olmaz

Nasıl alıştıysan o şekilde yapman lazım. Açıkçası vsync ve gsync açınca bende mouse dönmüyor gibi hissediyorum input lagdan ötürü. daha fazla fps kazanmak için -noreflex yazıyorum başlangıç ayarlarına ama bunu 4 ay önce yapmıştım şu an fixlemiş olabilirler emin değilim. genel olarak ayarlarım

-vsync yok,gsync yok,refleks yok
nvidia denetim masasından refleks ultrada.

300hz monitörüm var 25g4sxu monitör, herhangi bir input lag yok neredeyse.

Nasıl alıştıysan o şekilde yapman lazım. Açıkçası vsync ve gsync açınca bende mouse dönmüyor gibi hissediyorum input lagdan ötürü. daha fazla fps kazanmak için -noreflex yazıyorum başlangıç ayarlarına ama bunu 4 ay önce yapmıştım şu an fixlemiş olabilirler emin değilim. genel olarak ayarlarım

-vsync yok,gsync yok,refleks yok
nvidia denetim masasından refleks ultrada.

300hz monitörüm var 25g4sxu monitör, herhangi bir input lag yok neredeyse.
nvidia refleks oyun içi kapalı daha mı iyi yani hocam

Daha akıcı oluyorsa, demekki sistemin sabit 360 veremiyor, o yüzden sana öyle yansıyor. Elbette bu ayar gecikmeyi artıracaktır.

Bu konudan bende şikayetciyim cs 2 de 300-350 fps almama rağmen dikey eşitleme açmadığım zaman ghosting tarzı şeyler oluyor akıcılık iyi olmuyor ama bariz bi şekilde monitörüm 144 hz input lag yapıyor valorantta bir nebze daha az hikayeli oyunlarda da yaşıyorum bu sorunu 144 fpsi geçince feci ghosting oluyor
Ama akıcılık vs dikey eşitleme açıkken daha iyi

Görüntüde bozulma olması normal ama bende çok kötü oluyor çözümü yok mu monitör ayarlarını kurcaladım ama düzeltemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri