Oyun süresi olarak da rdr2 baya uzun. Sizi daha çok çeken bir tarz yoksa tabi ki rdr2 birkaç gömlek daha iyi oyun. Çok daha mantıklı bir tercih olurCyberpunk daha açık uçlu görevler içeren rol yapma oyunu. Night City gerçekten nefes kesici görsellere sahip olsa da dünya maalesef boş hissettiriyor. Dünya yaşamıyor. RDR2 ise aksiyon macera oyunu. Roleplay pek yok. Görevleri daha sinematik sunuma sahip daha lineer ilerleyen görevler. Hikaye sunumu çok üst düzey. Açık dünya ise gezegenin en canlı açık dünyasına sahip oyun
Rockstar kalitesi olsun da bir köşede dursa da olur diyoruz. Elbet bir gün oynarım.Ben de oynayamadım oyunu sebepsiz. Hikayesini bir süre oynayıp bırakmıştım. Ama oyunun kalitesi de ortada, normal bir insan yüksek ihtimalle bu oyunu beğeneceği için direkt RDR diyorum.
Hocam online kısmı nasıl canlılık var mı? Genelde oyunları hikaye modu için alırım hiç online kısımla ilgilenmem ama artık online kısıma da merak salmaya başladımCyberpunk daha açık uçlu görevler içeren rol yapma oyunu. Night City gerçekten nefes kesici görsellere sahip olsa da dünya maalesef boş hissettiriyor. Dünya yaşamıyor. RDR2 ise aksiyon macera oyunu. Roleplay pek yok. Görevleri daha sinematik sunuma sahip daha lineer ilerleyen görevler. Hikaye sunumu çok üst düzey. Açık dünya ise gezegenin en canlı açık dünyasına sahip oyun
Birkaç saat oynadım sadece. Ben oynarken fena değildi oynayanlar var. Bir sürü modu falan var ama benim zerre ilgimi çekmiyor online kısmı. GTA online bile sarmadı beni. Ben single'cıyım hocam. Hikaye kısmı bile 70 saat götürür sizi zaten. Sonrasında online denersiniz ama pek saracagini sanmıyorum hikayeden sonraHocam online kısmı nasıl canlılık var mı? Genelde oyunları hikaye modu için alırım hiç online kısımla ilgilenmem ama artık online kısıma da merak salmaya başladım
Sorunlar devam etmiyor da hikayesi beni sıktı o yüzden bunaldım biraz oynarkenSevdiğim belli başlı bir tarz yok hocam her türden oyuna açık biriyim. RDR 2'nin hepimizin bildiği tüm zamanların en iyisi havası beni çekerken, cyberpunk'un tekno ve cyber evreni beni içine çekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.0 güncellemesi ile bugları düzelttiler diye biliyorum hocam halen devam mı ediyor sorunlar
dutch ayıp etti yaBeklenti nedir sevdiğiniz tarz nedir hiçbir şey söylememişsiniz ki. İkisi çok farklı tarzda oyunlar. Ancak genel olarak baktığımızda rdr2 çok daha üst klasmanda bir oyun. Benim için gelmiş geçmiş en iyi oyundur