Rdr2. Şuan oyunun yarisindayim. Bitmesin diye av yapıyorum yan görevler vs ariyorum. Oyun bitmeyen kaynak. Yolda giderken görev bulabilirsin. Çok iyi oyun. Zaten başladıktan sonra birakamazsinCyberpunk %50 indirimle 22.49 dolar
RDR 2 %67 indirimle 19.99 dolara inmiş durumda
Sadece birini alacak bütçem var hangisini almamı önerirsiniz
Bence cyberpunk daha eğlenceli bir oyun. Rdr2 nin o yavaş atmosferi beni 20 dakikada bayıyor ama cyberpunkda etrafa hoplayıp zıplamak ve renkli çevresi daha eğlenceli geliyor. Buglar konusunda ise şunu söyleyebilirim 2.0 güncellemesinin gelmesi ile başladım oyuna 140 saat oynadım hikaye tamamen ve yan görevlerin çoğu bitti sadece tek bir bug ile karşılaştım oda birkaç saniye sonra düzeldi. Npc sandalyeye oturunca süzülmeye başladı sonra yerini buldu.Cyberpunk %50 indirimle 22.49 dolar
Sadece birini alacak bütçem var hangisini almamı önerirsiniz
Oyun Güzelde hocam Yavaş geçiyor Sonradan açılıyor 190 saat oynadımRdr2. Şuan oyunun yarisindayim. Bitmesin diye av yapıyorum yan görevler vs ariyorum. Oyun bitmeyen kaynak. Yolda giderken görev bulabilirsin. Çok iyi oyun. Zaten başladıktan sonra birakamazsin
Çok üstüme geldiniz. Yoksa bir planım vardıdutch ayıp etti ya
RDR 2 yi hala oynamadıysan hemen yapıştır hiç düşünmeCyberpunk %50 indirimle 22.49 dolar
Sadece birini alacak bütçem var hangisini almamı önerirsinizRDR