Cyberpunk sonradanmı acılıyor

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
447
merhaba dostlar bende cyberpunk var nerdeyse hiç oynadaım bir kaç kere denedim ama sarmadı oyun sonradanmı acılıyor acaba sizce tekrar indirip sans vermeye degermi

merhaba dostlar bende cyberpunk var nerdeyse hiç oynadaım bir kaç kere denedim ama sarmadı oyun sonradanmı acılıyor acaba sizce tekrar indirip sans vermeye degerm
evet sonradan açılıyor , cb2077 spoileri istemeyen bakmasın
jack'in ölümünden sonra zenci bir abi gelip kafamıza sıkıyor ölmüyoruz ondan sonra johny silverhand ile birlikte oynamaya başlıyoruz asıl keyifli zamanlar orda başlıyor

evet sonradan açılıyor , cb2077 spoileri istemeyen bakmasın
jack'in ölümünden sonra zenci bir abi gelip kafamıza sıkıyor ölmüyoruz ondan sonra johny silverhand ile birlikte oynamaya başlıyoruz asıl keyifli zamanlar orda başlıyor
birde hazır konu actım battlefield 6 cıktıgı için battlefiedl 2042 sunucuları bosalmısmıdır hocam ona gore indiricegim

birde hazır konu actım battlefield 6 cıktıgı için battlefiedl 2042 sunucuları bosalmısmıdır hocam ona gore indiricegim
her bf oyunun bir kitlesi vardır kısaca hayır bf 1 oynayan tonlarca insan var hala da.

ilk beş on saat bi tık sıkıcı gelir belki ama sonrası çok keyifli bence. birazda senin tarzına bağlı. benim en sevdiğim oyun cp77 misal. o sinematik görüntü fps kesme biçme hikaye vs başka oyun sunmuyor bana nedense.

Geri