Dayıma Laptop Lazım

Reaksiyon skoru
17
Bütçe
15000
İyi forumlar!

Dayım işleri için bir laptop bulmamı istedi ama bütçesi ve yapmak istediği şeylerin tutarsızlığını anlatmak istesem de sizlere de sormak istedim. Kabaca ofis işleri ama sanırım hafif düzeyde resim ve video da düzenlenmesini istiyor. Evet bütçesi 15 bin civarı, aslında 10-12 bindi ama...

Diğer yandan bu fiyata bu dediklerim için ideal, bir kasa da toplamak mantıklı olabilir. Eski bir ekran kartı görece iyi bir işlemci ddr4 ram, 512gb ssd falan, bir de msi'ın mı ne ofis monitörlerinden oldu mu...

Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
bu olur mu

Ancak ne bileyim ismindeki Lite oraya boşuna konmamış gibi

Son düzenleme:
Laptop piyasasına hakim değilim diğer arkadaşlar çok daha iyi öneri yaparlar ancak ben böyle bir durumda tercihimi 2. elden bir macbook'tan yana kullanırdım.
Oyun oynanacak gibi bir şey dememişsiniz, ofis işleri için hızlıdır, edit programını da kullanabilir. Kafanıza yatan bir model olmasa bile i3 10. nesil, i5 8. nesil işlemcisi olan rami 8 veya 12 mümkünse 16gb olan 2. elden windows laptop da tercih edilebilir.
Edit programı olarak Premire pro, after effects değilde capcut, filmora gibi daha düşük seviyeli programlar kullanılacaksa inanın hiç önemi yok windows özelinde biraz iyi bir işlemci ve 8gb ram ile capcut, filmora gibi programlarda sorunsuz edit yapılabilir

15K'ya Elimde Güzel Bir Laptop Var Garantisi Devam Ediyordu Yanlış Hatırlamıyorsam .

3 ay 15 gün öncesinden bitmiş garantisi .

Bu fiyata alınacak 0 Celeron'lu modellerden hayır çıkmaz. Her zaman işletim sisteminin CPU kullanımını düşürmek için mücadele edersiniz.

Eğer dayın 0 isterse bence böyle bir şey almalı. En az 10 yıl kullanabilir bunu, cihazın ömrü el verirse daha fazla da kullanmaya devam edecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,646
Üyeler
190,616
Son üye
muhsin3891
Geri