🔥İndirim DeepCool CH560 Digital Kasa 700W PSU 4499 TL

Şuan bunun içinde ki güç kaynağını bilmiyorum zaten modüller filan değil. Benim aldığım zaman pn850m güç kaynağı ile 6.2k ya veriliyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata daha iyi çözüm bulamazsınız onu söyleyeyim.

1.5k ya satsalar geri nasıl doğru düzgün psu alacaklar ki?
PF700 normal sıradan bir PSU 4060 5060 vs takılır en fazla. Daha üstü için daha iyi PSU lazım. Aslında lazım değilde daha iyi psu almak mantıklı demek daha doğru.

Gelmesine gelir. 4070 süperi bu PSU ya emanet ediyorsan zenginsin demektir.
Ederim usta koskoca firma kötü bir şey olursa reddit de deepcool postunun altına bir şikayet postu açmaya bakar.

Gelmesine gelir. 4070 süperi bu PSU ya emanet ediyorsan zenginsin demektir.
Bir de 8 pin kabloya ne olacak eriyecek hali yok ya. :ROFLMAO:

Ederim usta koskoca firma kötü bir şey olursa reddit de bir şikayet postu açmaya bakar.
Eskilerin lafıdır bu. Kötü mal alacak kadar zengin değilim ben derler. Ben etmem. Onu satıp üzerine 2 3k daha ekler daha iyi psu alırım. Bozulduğunda o eklemediğim 2 3k için günlerce zaman harcamak bile daha fazla zarar. Vakit nakittir.

Ederim usta koskoca firma kötü bir şey olursa reddit de deepcool postunun altına bir şikayet postu açmaya bakar.

PSU da sadece 1 tane mi kablo var. Sen bence çok yanlış bakıyorsun olaya. Kafalarımız hiç aynı değil.

Buna emanet edeceğin sistem 300 400 w anca çekmesi lazım yoksa zorlamaya gelmez. 20k üzeri sistemi buna emanet etmem açıkcası.

Ayrıca sadece onlara bakılmaz. Örneğin şu secondary side'daki kondansatörlere bakın:

1757783870397.webp

Bu marka nerede kullanılıyor biliyor musunuz? Turbox, Gamebooster ve Rampage gibi PSU'larda. Özellikle turbox'un çöp bir marka olduğunu bilirsiniz zaten.

PSU da sadece 1 tane mi kablo var. Sen bence çok yanlış bakıyorsun olaya. Kafalarımız hiç aynı değil.
Tamam usta o kadar da dandik bir psu değil ki günün sonunda toplama sistemler de olan psu dan iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri