Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,357
- Konu Sahibi Konu Sahibi
deepcool kasayı 700w kötü diye bu kasayı almaları?Ne için ?
Kasa niye kötü oldu şimdi ?deepcool kasayı 700w kötü diye bu kasayı almaları?
Alıp satmak için uğraşacaklar o yüzden dedim pek bir anlamı kalmıyor ya o yüzden dedim. Gerçi bu max mATX destekliyormuş kalsın.Kasa niye kötü oldu şimdi ?
Anlamı kalıyor neden kalmasın. 3k ya mis gibi kasa almış oluyorlar.Alıp satmak için uğraşacaklar o yüzden dedim pek bir anlamı kalmıyor ya o yüzden dedim.
yani tekli fiyatından uyguna geliyor.Anlamı kalıyor neden kalmasın. 3k ya mis gibi kasa almış oluyorlar.
Deepcool kendi sitesinde PN850M FDB fan demiş detaylı incelemesine baktım Rifle Bearing kullanıyordu. FDB ye göre biraz daha sesli ama PN1000M FDB fan kullanıyor satış fiyatı da baya iyi.Anlamı kalıyor neden kalmasın. 3k ya mis gibi kasa almış oluyorlar.
olum benim kasayı direk yapmısın resmen kasa aynı psu aynı anakart aynı ram aynıAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Kasayı beğenerek kullanıyorum. Tek beğenmediğim yanı fanları düşük devirde yeterince güçlü hava akışı üretemiyor yüksek devirde de biraz sesli diyebilirim. Daha geliştirilmiş bir rulman ve yüksek devire sahip fanlar olabilirmiş. Ancak o zaman da kasanın fiyatı 4-4.5k değil 5-6k olurdu.
Buna alternatif AeroCool D501A-D502A bakılabilir.
Deepcool Assasin IV kullaniyorum ve sivi sogutmalardan bile daha iyi. Piyasada bulunan en iyi hava sogutucu ama tek sorunu cok buyuk.Evet bu kasanın hava akışı çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merak edenler için digital olmayan versiyonunu bu videodan izleyebilirsiniz.