İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Benim işlemcinin sample iyi olmadığını bende biliyorum fakat bunu intel ile aynı kefeye koyup değerlendirmeniz biraz mantıksız. 13500 65w TDP ye sahip işlemci cinebench de 150w çekmiş. Hem die size da amd ye göre büyük olduğu için temas alanı daha fazla olduğundan daha az ısınacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben soğutucunun performansına aşırı derece de güveniyorum çünkü pompa hızını 2900rpm altına düşürsem de sıcaklık da bir değişiklik olmuyor.
Ben işlemcinizden bahsetmiyorum soğutucu performansı çok düşük kalmış ondan bahsediyorum kaldı ki i5 13500 10nm bir işlemci termal yoğunluğu daha fazla 65 watt dediğiniz base power bu işlemci için turbo power 154watt. Sonuçta benim tercihim hava soğutucu olurdu. Memnunsanız güle güle kullanın.

Eline sağlık hocam çok güzel inceleme olmuş.
DeepCool candır can ♥
Soğutma konusunda çok başarılı adamlar. Aşırı underrated bir firma.

Hocam başka türlü kullanamıyorum ama. Sıcaklıklarım çok iyi fakat dikey kullanıyorum şuan yani kasanın önüne taktım radyatörü ters düz şekilde yaptım kasa fanlarını, radyatörün en altına fan sığmadığı için söktüm bir şekilde güzel bir sonuca vardım. Fakat görsel atabilsem size göstereceğim de internetten bulursam atayım bir sorun yok gibi görünüyor.

Bu benim kasam değil fakat bu şekil duruyor hocam. Dediğiniz rgb olayını yaptım herşeyi birbirine bağladım fakat dişi olan kablolar nereye girecek bulamadım şu üç pinli olan kablolar, izlediğim videoda adamda ekstra erkek tipi kablo var ve oraya geçiyor.

Buda görünüşü
ustam pompa led kablosunu biri dişi, biri erkek fanların dişi, erkek kablosunu birbirine bağlayıp pompa ledi ile birleştiriyorum eğer kablo yetişmiyorsa anakart üzerinde fazladan argb portu varsa oraya da bağlayabilirsiniz.

Ben işlemcinizden bahsetmiyorum soğutucu performansı çok düşük kalmış ondan bahsediyorum kaldı ki i5 13500 10nm bir işlemci termal yoğunluğu daha fazla 65 watt dediğiniz base power bu işlemci için turbo power 154watt. Sonuçta benim tercihim hava soğutucu olurdu. Memnunsanız güle güle kullanın.
Konuştuğunuz konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim, işlemcim R7 7800x3D, dün testlerini yaptığımda aida64 testinde 70 i geçmedi 3000rpm di fanlar ve oyunlarda 62 yi geçmiyor.

Thermalright PS120 SE soğutucu da çöp o zaman öyle sayalım sıvı soğutma ile arasında ki farkı da söyledim. Serçe parmağın ucu kadar zar tabakasını mı soğutmak kolay yoksa işlemci boyutunda zar tabakasını mı soğutmak kolay. Ben bu işlemciyi 65w diye bakmıyorum çünkü oyun olsun stres olsun bench olsun 100-110w çok rahat görüyor. Zorladığınız zaman bunu 160w kadar çıkarabiliyorsunuz ama elinize geçen wow denecek bir performans farkı yok çünkü amd işlemciler de oynama payınız intel işlemcilere göre daha az oluyor.

ustam pompa led kablosunu biri dişi, biri erkek fanların dişi, erkek kablosunu birbirine bağlayıp pompa ledi ile birleştiriyorum eğer kablo yetişmiyorsa anakart üzerinde fazladan argb portu varsa oraya da bağlayabilirsiniz.
Akşam tekrardan bir bakacağım hocam. Size görüntü atsam pompa yönü yanlış olmuş ya da pompa bu şekilde bozulabilir tarzında yorum yapabilir misiniz ? Yoksa gidip kasa alacağım sanırım fakat para kalmadı artık xD

Konuştuğunuz konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim, işlemcim R7 7800x3D, dün testlerini yaptığımda aida64 testinde 70 i geçmedi 3000rpm di fanlar ve oyunlarda 62 yi geçmiyor.
Dün APEX LEGENDS test ediyordum r5 7600 PBO 200MHz CO -30 şeklinde PS120 SE 78-80 dereceleri peek görüyordu bunda 70-73 derecelerde takılıyordu. Sonra gittim PBO 0MHz artış yaptım CO-30 girdim işlemci 65 dereceyi geçmedi. Bence işlemcimde bir gariplik var zaten TPU da bile gösteriyor PBO lu hali gereksiz derece de ısındığını. Bazen diyorum bu işlemciyi alacağıma keşke 14600K alsaydım da kafam rahat olsaydı idle ve gaming de ama iş işten geçti.

Akşam tekrardan bir bakacağım hocam. Size görüntü atsam pompa yönü yanlış olmuş ya da pompa bu şekilde bozulabilir tarzında yorum yapabilir misiniz ? Yoksa gidip kasa alacağım sanırım fakat para kalmadı artık xD
1-1.5 yıl içinde düzgün bir kasaya geç derim.

Dün APEX LEGENDS test ediyordum r5 7600 PBO 200MHz CO -30 şeklinde PS120 SE 78-80 dereceleri peek görüyordu bunda 70-73 derecelerde takılıyordu. Sonra gittim PBO 0MHz artış yaptım CO-30 girdim işlemci 65 dereceyi geçmedi. Bence işlemcimde bir gariplik var zaten TPU da bile gösteriyor PBO lu hali gereksiz derece de ısındığını. Bazen diyorum bu işlemciyi alacağıma keşke 14600K alsaydım da kafam rahat olsaydı idle ve gaming de ama iş işten geçti.

1-1.5 yıl içinde düzgün bir kasaya geç derim.
Öneriniz var mıdır kasa yönünde 600watt bir PSU’m var Zalman.

Eline sağlık hocam çok güzel inceleme olmuş.
DeepCool candır can ♥
Soğutma konusunda çok başarılı adamlar. Aşırı underrated bir firma.
Adamlar kimsenin yapmadığı 7 ısı borulu Vapor Chamber sahip hava soğutma çıkardı çoğu rakiplerine kafa tutuyor fakat bu soğutucuya kafa tutacak seviye de değil incelemesinde bunu gördüm 10 derecelik fark var.

ben 7600 ile 65 i geçmiyorum zor görüyorum hatta
Sorun benim işlemci de ya soğutucu da değil. Benim işlemci kömür sample galiba 1.35v çekiyor. :peeposad:

@somoncum 7600’de pbo ile fps farkı oluyor mu ?
valorant, cs gibi online tabanlı oyunlar da fark görülüyor onun haricinde woww çok iyi diyemiyorum.

@somoncum 7600’de pbo ile fps farkı oluyor mu ?
Ben askere gidip geldiğimde zaten LGA1954 sokete sahip 52 çekirdekli 2nm işlemciler çıkacak onlardan Core U5 veya U7 geçerim diye düşünüyorum.

Öneriniz var mıdır kasa yönünde 600watt bir PSU’m var Zalman.

Son düzenleme:
Adamlar kimsenin yapmadığı 7 ısı borulu Vapor Chamber sahip hava soğutma çıkardı çoğu rakiplerine kafa tutuyor fakat bu soğutucuya kafa tutacak seviye de değil incelemesinde bunu gördüm 10 derecelik fark var.
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet, bende deli gibi bu modeli bekliyorum işte hocam. Bir girse stoklara direk çökeceğim nasipse ya ♥

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri