🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

Ürün kargoya verildi bile öğlen almıştım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750w corsair bronze var onun yerine delta 850w plat gider mi ? 7800x3d + 4070ti var
Gider tabi reis platinum nere bronze sertifika nere

High power'ların genelinde var heralde. Perofrmance GD almışsındır sanrım. Bende de dehşet coil whine var.
Aynen performance gold idi.
Incelemesine baktim şaşırtıcı derecede iyi yuksek ihtimalle bende alacağım...

@yusuf7878 brom 850w plat olanın incelemesi var mı? yerli olur, yabancı olur, çin olur, rus olur?
Coil whine ve fan sesi konusunda endişelerim var...

1- Boşata ve yükte fan sesi var mı?
2- Boşta ve yükte Coil whine var mı? (ve pc kapalı iken)
750w olanını kullanıyorum 2 gündür. Boştayken fan sesi gayet iyi ama pcyi açtıktan sonra 20sn kadar fan sesi çok yükseliyor muhtemelen açılışta açılan uygulamalardan dolayı.

Msi mag b650bnl den geçilir mi rtx 5070 7800x3d psu sıfır ses var 2k oyun oynuyorum değer mi delta 750 plat geçmek

İlk defa n11 üyesi olduğum için 200 lira kupon verdi toplam 2700 liraya denk gelmiş oldu, amacım modüler ATX 3.1 PCIE 5.0 destekli 750-850 Watt bir PSU almaktı ancak bu nasip oldu. İndirim haberi için teşekkürler.

İndirimle alakasız bir iki soru soracağım ama biraz cahilim mazur görün ilk defa hem topluyorum hem de birleştireceğim bir kasayı.
Anakartımda PCI 5.0 desteği var bununla ilgili bir sıkıntı olur mu? Hani bu PSU'da desteği belirtilmemiş ya. Buna özel bir kablo falan mı takılıyor alakası ne?
Bir de 2 tane CPU güç portu var 2. sine ne takacağım PCI'den 2x6 alıp dönüştürücüyle 2x4 mü takacağım? Takmazsam bir sıkıntı olur mu?
Bu boş kalan kabloları ne yapıyoruz? Elektrikçi gibi banlıyor muyuz uçlarını?(Şaka şaka) Boş kalanları ayıklayıp zip tie ile kasanın arkasına mı saklıyoruz?

Gerçekten bilgisizim aydınlatırsanız çok makbul olur.

İlk defa n11 üyesi olduğum için 200 lira kupon verdi toplam 2700 liraya denk gelmiş oldu, amacım modüler ATX 3.1 PCIE 5.0 destekli 750-850 Watt bir PSU almaktı ancak bu nasip oldu. İndirim haberi için teşekkürler.

İndirimle alakasız bir iki soru soracağım ama biraz cahilim mazur görün ilk defa hem topluyorum hem de birleştireceğim bir kasayı.
Anakartımda PCI 5.0 desteği var bununla ilgili bir sıkıntı olur mu? Hani bu PSU'da desteği belirtilmemiş ya. Buna özel bir kablo falan mı takılıyor alakası ne?
Bir de 2 tane CPU güç portu var 2. sine ne takacağım PCI'den 2x6 alıp dönüştürücüyle 2x4 mü takacağım? Takmazsam bir sıkıntı olur mu?
Bu boş kalan kabloları ne yapıyoruz? Elektrikçi gibi banlıyor muyuz uçlarını?(Şaka şaka) Boş kalanları ayıklayıp zip tie ile kasanın arkasına mı saklıyoruz?

Gerçekten bilgisizim aydınlatırsanız çok makbul olur.
PCI-e 5.0 desteğinin anakart ile ilgisi yok. 2 tane CPU girişi varsa anakartta PSU'nun içinden o tarz bir durum için dönüştürücü çıkıyor olması lazım.

Son düzenleme:
Tam modüler gold mu, yoksa platinum mu tercih edilesi, 850w olan için?

Kupon bitti mi

Tam modüler gold mu, yoksa platinum mu tercih edilesi, 850w olan için?
Biraz sana bağlı, biri 15 cm diğeri 19 cm. Ben de arasında kalmıştım ama 15 lik hem küçük hem Plat sertifikalı diye onu aldım ki fiyat avantajı da var.
Ha gold olan PCI 5.0, ATX 3.0 falan olsaydı onu alırdım ama sırf modüler diye hem kazık kadar hem gold hem de pahalı. Yine de senin bileceğin iş. Her türlü kasanın arkasına saklıyorsun zaten kullanılmayan kabloları. Ha kutusunda kalmış ha kasanın arkasında bu kadar artı ve eksiye değer mi sence?

@yusuf7878 Teşekkürler, ben de şimdi Gemini'ye soruyordum bu durumu. Çoklayıcı da çıkarsa mükemmel olur. Yine bir şeyleri hafta sonuna denk getirip kargo sürecini uzattım, bendeki şans işte.

Modüler olan mi büyük arkadaslar digerlerinden

Biraz sana bağlı, biri 15 cm diğeri 19 cm. Ben de arasında kalmıştım ama 15 lik hem küçük hem Plat sertifikalı diye onu aldım ki fiyat avantajı da var.
Ha gold olan PCI 5.0, ATX 3.0 falan olsaydı onu alırdım ama sırf modüler diye hem kazık kadar hem gold hem de pahalı. Yine de senin bileceğin iş. Her türlü kasanın arkasına saklıyorsun zaten kullanılmayan kabloları. Ha kutusunda kalmış ha kasanın arkasında bu kadar artı ve eksiye değer mi sence?

@yusuf7878 Teşekkürler, ben de şimdi Gemini'ye soruyordum bu durumu. Çoklayıcı da çıkarsa mükemmel olur. Yine bir şeyleri hafta sonuna denk getirip kargo sürecini uzattım, bendeki şans işte.
Pcı-e to EPS dönüştürücüsü çıkması lazım. Ekran kartı kablosunu CPU'ya çeviriyor.

1763135639620.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,541
Üyeler
184,645
Son üye
KIKU43
Geri