GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,922
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw cansın da son 7 yıl derken?YKS Çıkmış Soru Kitapları OGM Materyal
ogmmateryal.eba.gov.tr
Eyw cansın da son 7 yıl derken?YKS Çıkmış Soru Kitapları OGM Materyal
ogmmateryal.eba.gov.tr
TYT Ayt formatına geçtiğinden beri yani 2018Eyw cansın da son 7 yıl derken?
Ha anladım 7 yılın konusu değil yaniTYT Ayt formatına geçtiğinden beri yani 2018
Ben ders çalışacam dedimya deprem oldu birazdan İstanbul İkiye Bölünecek Kanalistanbulada Gerek Kalmayacak İyi İzleyin2026'da gireceksen eğer kendin çalışabileceğenine güveniyorsan hiç bulaşma. Ben de gittim dershaneye ama bıraktım. Mesela yazın ders çalıştım tyt baya bitirmiştim, 11 'in neredeyse tamamını tekrar bitirmiştim. Dershane bir açıldı geo ilk konu açılar, mat ilk konu sayılar, bio ilk konu biyo nedir gibi tamamen zaman kaybı. Tekrar için iyi olur dersin ama hiç de iyi değil onun yerine git deneme çöz. 2. dönem gitmedim iptal ettirdim şu an çok daha iyiyim. Şubat ayında netlerim fırladı. Her şeyi YouTube'dan izliyordum
Kimya : Benim Hocam TYT AYT
Fizik : Benim Hocam TYT AYT(Konu anlatımı biraz üstünkörü sorular üstünden anlatıyor. Soruları konu anlatımına göre biraz zor ama temelin yoksa başka kanallara bak)
Biyoloji : Dr BİYOLOJİ TYT AYT( Bundan daha iyi anlatan birini bulamazsın. Bazı yerler ayrıntı ama biyo ayrıntı öğrenmeden, kafanda kurmadan yapamazsın. Kitabın çoğunu kendin yazıyorsun. Dershanede, okulda deftere yazıp hiçbir şey anlamadığın gibi değil)
Mat: TYT Mert Hoca
AYT Mert Hoca (Okul olduğu için logaritmayı kadar olan kısmını bundan 15 tatilde izledim çünkü çok fazla soru çözüyor yetişemezdim.)
AYT Eyüp B 3D video destekli defter(tüm soru tipleri yok kitapta ama kesinlikle izlenmeli)
Geom pek iyi değil ama Eyüp bnin kitabı biraz üst seviye o yüzden Kenan kara öneririm.
Ve en önemli tavsiyem. Eğer okulun varsa kesinlikle yazın geometriyi tamamen sindirerek ve feni(özellikle fizik çünkü çok fazla konu var) bitir. Bitirince de haftada 3-4 tane branş denemesi çöz bunlardan.
Okul yazılıları hariç hiçbir sosyal dersine çalışmadım. Bilgi sarmalın tyt sosyal branş denemesini çözdüm sadece. Bilmediğim terimleri yıldızlarım ve izledim, konuyu öğrenmiş oldum. Diğer konuda hedefim msü yazmışsın. Ben msü girmeden önce bazı fen konularını tam anlamamış ve bitirmemiştim. Bunlardan birkaçı optik, kalıtım vs. TYT ve MSÜ çıkmış sorular kitabı var onu sınavdan önce KESİNLİKLE çöz. Kalıtımı sadece 10. sınıftan biraz hatırlıyordum ama video çözümlerini izleyerek tamamen öğrendim.
Ben yazın video izlerken telefondan izliyordum. Okul açılınca telefon şarjı artık yetmemeye başladı. Mecburen tablet aldım ama iyiki de almışım. 2. Dönem okulda tableti serbest yaptılar artık okulda da konu çalışabiliyordum ve kulaklıkta takıp yabanilerden kendimi soyutluyordum. 2. dönem daha hiç kitap almadım sürekli tabletten soru çözüyorum. Önerimse benim de kullandığım samsung tab s9 fe. Huawei matepad 11'di sanırsam onunla arasında kalmıştım ama iyiki de bunu almışım. Google olmadan pek bir şey yapamazdım. Samsung note ve kalem gayet kullanışlı
Bence de özel derse şu devirde şu ekonomideki fiyatlarla gerek yok bence de.Ya napacan Özel dersi YouTube İzle Aç İnternetten soru çöz yeterde artar
4 islem bilen biri youtubeden cok ust duzeye cikabilirsinBeyler temelim hiç olmadığı için matematik ve türkçe için özel birebir eğitim alıcam 40 saatlik paket için 50 bin tl dediler sizce nasıl?
Msü için çalışıyorum bu 40 saat özel pakette bana bu konuları işletebilirler mi?