g29Selamlar,direksiyon seti arıyorum ama hepsi aşırı pahalı,bende piyasada en ucuz ne olur diye bi sormak istedim, bütçe belirsiz kesin bişey söylemiyim ama ucuz olması önemli.oneriler için şimdiden teşekkürler
Bayağı ucuzmuş
yaw ne pahali ne ucuz bisi arjyorum djye okumusum hocam jsjxjxkxBayağı ucuzmuş![]()
hocam 90k ya directdrive direksiyon da var en azından bir bütçe verinBayağı ucuzmuş![]()
2025 yılında dişli sistem bir direksiyona 15k verilmez
Ortalama 6-7k yi geçmesin hatta mümkünse dahada ucuz olsun,piyasasının farkındayım ne kadar pahalı olduğunuda biliyorum.ona göre önerirseniz sevinirimhocam 90k ya directdrive direksiyon da var en azından bir bütçe verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten verilmez 2.elhocam 90k ya directdrive direksiyon da var en azından bir bütçe verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dm yazsana bi hocamSelamlar,direksiyon seti arıyorum ama hepsi aşırı pahalı,bende piyasada en ucuz ne olur diye bi sormak istedim, bütçe belirsiz kesin bişey söylemiyim ama ucuz olması önemli.oneriler için şimdiden teşekkürler
hocam o fiyata tatmin edecek bir direksiyon alınmaz . İllaki direksiyonum olsun diyosanız rampage v-902 falan bakın ama bütçeniz oysa bence bekleyip bütçe arttırmaya bakınOrtalama 6-7k yi geçmesin hatta mümkünse dahada ucuz olsun,piyasasının farkındayım ne kadar pahalı olduğunuda biliyorum.ona göre önerirseniz sevinirim
Hocam şunun ikinci el fiyatı ne olur peki?driving force gt düşürebilirsin belki iyi fiyatlara ffbi falan var eğlendirir yani
3500 4000 arası alınabilir piyasası çok yok zaten eski bir model 900 derece değil bunu bilerek alHocam şunun ikinci el fiyatı ne olur peki?
Rampage v900 veya v902 nasıl olur peki hocam,900 derece var ama ölü bölgeleri fazla işte ne yazık ki3500 4000 arası alınabilir piyasası çok yok zaten eski bir model 900 derece değil bunu bilerek al