ismaileren
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Yeni telefon aldım dc yüklemek istiyorum vpn acinca da uygulama görünmüyor telefona nasıl yükleyeceğim dcyi yardim eder misiniz
Android ise apk kuracaksın ios ise bölge değiştireceksinYeni telefon aldım dc yüklemek istiyorum vpn acinca da uygulama görünmüyor telefona nasıl yükleyeceğim dcyi yardim eder misiniz
Tamam kral apk yukliyomAndroid ise apk kuracaksın ios ise bölge değiştireceksin
Kral simdibde hesaba giremiyom şimdi de ***** ***** doğrulama istiyor 40 kere yaptım hala soruyoAndroid ise apk kuracaksın ios ise bölge değiştireceksin
Gidip son sürüm mü indirdin apkyı discord logosu sarı mı mavi miKral simdibde hesaba giremiyom şimdi de ***** ***** doğrulama istiyor 40 kere yaptım hala soruyo
MaviGidip son sürüm mü indirdin apkyı discord logosu sarı mı mavi mi
Vpn zaten varVPN indir? warp
vpn ile gire bilirsinYeni telefon aldım dc yüklemek istiyorum vpn acinca da uygulama görünmüyor telefona nasıl yükleyeceğim dcyi yardim eder misiniz
Adam doğrulamayı geçemiyor dns değişirse hiç geçemezVPN indir? warp
La ne saçma birsey içine düştüm ya benAdam doğrulamayı geçemiyor dns değişirse hiç geçemez
Doğrulamayı yaptıktan sonra hata veriyor mu?La ne saçma birsey içine düştüm ya ben
Kanka doğrulama yapıyorum yeniden doğrulama aciyo 50 defa üçgen surukledimDoğrulamayı yaptıktan sonra hata veriyor mu?
Doğrulamayı yaptıktan sonra kapat discordu tekrar gir bi açılacak mı bakKanka doğrulama yapıyorum yeniden doğrulama aciyo 50 defa üçgen surukledim