Dlss 2 mi daha iyi fsr 3 mü?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
12000
12000tl bütçeyle ikinci el rx 6800 xt alıcaktım ama başka insanlarda onun yerine rtx 3080 önerdi ve ikiside saf güç olarak aynı ve ben zaten dlss in fsr dan daha iyi olduğunu biliyorum ama dlss 2 olunca karar veremedim yardım edin.

3080 en son dlss versiyonunu(4.x) destekliyor sadece fg açamazsın.

DLSS 2 değil ki, DLSS 4 var ama sadece FG ve MFG yok.
Bu arada NVIDIA ekran kartıyla FSR teknolojilerini de kullanabiliyorsun.

DLSS 2 değil ki, DLSS 4 var ama sadece FG ve MFG yok.
Bu arada NVIDIA ekran kartıyla FSR teknolojilerini de kullanabiliyorsun.
Her kaynakta dlss 2 diyodu ve dlss 4 ün sadece 40 ve 50 serilerinde yokmu yada ben yanlış biliyorum vs fg veya mfg nedir bilmiyorum çünkü ilk defa pc toplayacağım

Her kaynakta dlss 2 diyodu ve dlss 4 ün sadece 40 ve 50 serilerinde yokmu yada ben yanlış biliyorum vs fg veya mfg nedir bilmiyorum çünkü ilk defa pc toplayacağım
DLSS 4'ün Frame Generation'ı RTX 40 ve 50, Multi Frame Generation'ı da sadece RTX 50 serisi kartlarda çalışıyor ama DLSS 4'ün görüntü yükseltmesi bütün RTX kartlarda geçerli

Upscale olarak DLSS4 destekliyor tüm RTX kartlar, FG ve MFG kare oluşturma teknolojisi onlar sadece 40 ve 50 serisinde çalışıyor. 3080 alırsan DLSS4 tüm DLSS destekli oyunlarda açabiliyorsun NVIDIA APP'den.

RX 6800 XT için FSR 3'te Frame Generation özelliği var ama AMD'ye özel bir şey değil bu, RTX 3080'de de FSR 3 ve AMD'nin Frame Generation özelliğini kullanabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani RTX 3080, hem RX 6800 XT'de olan özellikleri destekliyor, hem de artı olarak DLSS 4 destekliyor, yani yazılımsal anlamda eksiği yok fazlası var.

RX 6800 XT için FSR 3'te Frame Generation özelliği var ama AMD'ye özel bir şey değil bu, RTX 3080'de de FSR 3 ve AMD'nin Frame Generation özelliğini kullanabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani RTX 3080, hem RX 6800 XT'de olan özellikleri destekliyor, hem de artı olarak DLSS 4 destekliyor, yani yazılımsal anlamda eksiği yok fazlası var.
AMD alırsa kendini limitleyecek bayağı her anlamda.

12000tl bütçeyle ikinci el rx 6800 xt alıcaktım ama başka insanlarda onun yerine rtx 3080 önerdi ve ikiside saf güç olarak aynı ve ben zaten dlss in fsr dan daha iyi olduğunu biliyorum ama dlss 2 olunca karar veremedim yardım edin.
oynayacağın oyunlara göre değişiyor 6800xt saf güçte mükemmel bir kart fakat RT performansı çok kötü eğer RT umrunuz da değilse fazladan para vermenin bir anlamı yok bazı oyunlar zorunlu RT olarak geliyor umarım tepkiler üzerine kalkar bu olay.

oynayacağın oyunlara göre değişiyor 6800xt saf güçte mükemmel bir kart fakat RT performansı çok kötü eğer RT umrunuz da değilse fazladan para vermenin bir anlamı yok bazı oyunlar zorunlu RT olarak geliyor umarım tepkiler üzerine kalkar bu olay.
Kapitalist NVIDIA zorla teknoloji satıyor

Bir 5060 etmiyor ama MFG için değecek özellikle ileriki yıllarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri