blurizex
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
350Bileklik kaç tl
hocam reels videoları banada çok inandırıcı geldi bende dolandırılırdım büyük ihtimal. En yakın savcılığa gidip şikayetçi olabilirsiniz ama 350 liralık bileklik için uğraşılmaz zaten ülkede en basit dava 3-5 ay sürüyor o yüzden olabildiğince bu sayfayı yayman gerek şikayet var a falan yazabilirsingoturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek
Gold hayırlı olsun hocambilmediğinz siteden bilgilerinizi girip alışveriş yapmayınız
Hocam gerçekçi olacaksak maalesef 350TL gibi bir ücret için çok bir şey yapılamaz çünkü savcı genelde çok şikayet olan ve yüksek meblağ olan dosyalara öncelik verir fakat şöyle yapabilirsin sana tavsiyem ;goturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek
Aynı şekilde CİMER'e kesinlikle şikayet edin ve alternatif olarak Bankanız aracılığıyla ödeme itirazı açabilirseniz eğer olumlu sonuçlanırsa ücret iade edilir.goturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek
Kredi karti ile aldiysan itiraz acgoturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek