Neler Yeni

Yardım DOLANDIRILDIM

etnetalw

80+ Bronze
Merhaba, bu tür konularda resmi steam kendi uygulama veya sitesinde destek alanından iletişime geçip konuyu doğrulamak gerektiğini düşünüyorum bir cok kez olarak.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan balcı
Maalesef dolandırılmışsın valve yetkilisi senin hesabındaki itemlerin başka hesaba aktarılmasını istemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam supporta yaz ancak olumlu dönüş alacağını düşünmüyorum eskiden olsa geri iade ediyorlardı ancak artık etmiyorlar hatta etmemelerinin sebebi eskiden böyle tiyatro kurup item dupe yapıyorlardı yani 1 adet itemden 2 tane yapıyorlardı

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
Geçmiş olsun hocam bu dönemde dolandırıcılık iyice arttı dikkat etmek ve bir şeyler yapmadan önce sorup soruşturmak gerekiyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Hiç bir Valve yetkilisi senden böyle bir şey istemez, kendileri de söylüyor zaten. Bayağı dolandırılmışsın sen, geçmiş olsun.

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
Şuan ne yaşadığımı anlayamadım ama John Williams adında bir Valve Yetkilisi bana canlı mesaj attı ve 29 Mayıs'da insane.gg sitesinden envanterime çekmiş olduğum bir AK-47 I Slate skininin aslında çalıntılı olduğunu ve bu durumdan ötürü hesabımın geçici olarak incelemeye alınarak kapatıldığını söyledi ve kapattı. Bu durumda envanterimde ki tüm skinlerim (14 bin ₺) hepsini bir arkadaşımın hesabına atmamı söyledi. Attım fakat o skinler nedense başka bir hesaba gitti. Dolandırıcı değil kesinlikle eminim çünkü hesabım bi anda vakalı profile dönüştü ama o skinler neden başka hesaba gitti anlayamadım ve şuan ben çok şaşkınım. Kafayı yiyeceğim 14.000 TL tehlikede veya gitti diyebilirim. O valve yetkilisi ile olan konuşmaları atamıyorum çünkü sohbeti kapattım. Siz siz olun sakın insane.gg, keydrop, cskins vs bulaşmayın derim. Allah kahretsin diyorum başka hiç bir şey demiyorum. Lanet olsun

Bana gelen mail de bu.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Aynısı benim başıma geldi kardeşim. Dolandırıldın. Hiç uğraşma support ile rızan ile gönderdiğin için sonuç alamayacaksın. Geçmiş olsun bi sürahi su iç üstüne.

Hasan344

80+ Gold
Valve yetkilisi öyle bir şey demez dostum. Büyük ihtimal yazan adam bir açık bulmuş ve seni dolandırmış.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Böyle şeylere para yatırmakla zaten ilk dolandırılmanı yaşamışsın gerisi önemli değil olur böyle şeyler.
Böyle şeylere para yatırmak dolandırılmak değil. Hatta iyi bi yatırım bile olabiliyolar çoğu zaman. 2018 de 2 k ya sattığım envanteri satmamış olsaydım şu an belki 25 30k ederdi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Dostum öncelikle geçmiş olsun, böyle şeylere keşke direkt girişmesek ama işte dolandırıcılar da heyecanlandırarak hata yapmamızı sağlıyor. İlk başta yapman gerektiği üzere hiç vakit kaybetme steam desteğe yaz, her şeyi açıkla ve gerekli tüm belgeleri sun. İlgilenirler mi bilmiyorum ama gerekirse siber suçlara da müracaat edebilirsin, 14 bin az para değil; hiç vakit kaybetme. Gelişmeleri yaz ki hakim olan arkadaşlar seni yönlendirsin.

Hasan344

80+ Gold
Böyle şeylere para yatırmakla zaten ilk dolandırılmanı yaşamışsın gerisi önemli değil olur böyle şeyler.
Neden dolandirilmis olsun? Bu skinler değer kazanirsa satıp kar edilebiliyor. Bu işin ticaretini yapanlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,913
Üyeler
166,646
Son üye
Bilal3mir
Top Bottom