Excator23cm
80+ Gold
bu mesaja ben yazmadım la niye böyle olduSen merak etme şimdi dolar yükseldi diyede artar alakası yok belki ama bizim ülkede böyle
bu mesaja ben yazmadım la niye böyle olduSen merak etme şimdi dolar yükseldi diyede artar alakası yok belki ama bizim ülkede böyle
artık yeni Türkiye böyle malesef dolar düşürmeye çalışsalar bile doviz boşa ericek yeni gelen iktidarda da böyle bişey yaşanıcak tabikide bu işi 2010 da altyapı oluşturarak yapıcaklardı ama artık böyle malesef ölene kadar da böyle devam edicektir.Evet artık 8 tlyide geçti sizce bu yol nereye kadar gider ?
Biz bulcaz seri üretime geçicek dünyaya satıcaz oda gelir gelir kesin seçimlere denk getirirler.bunu bitmesi için ya türkiyenin covid 19 ilacını bulmaları gerekiyor başka türü ilan yok
Nasıl bu ülkeden ailemide alıp giderim diye düşünüyorum sadece.artık yeni Türkiye böyle malesef dolar düşürmeye çalışsalar bile doviz boşa ericek yeni gelen iktidarda da böyle bişey yaşanıcak tabikide bu işi 2010 da altyapı oluşturarak yapıcaklardı ama artık böyle malesef ölene kadar da böyle devam edicektir.
Yavuz ile komik cümlelerEvet artık 8 tlyide geçti sizce bu yol nereye kadar gider ?
çok doğru bulursak dolar 7 olurbunu bitmesi için ya türkiyenin covid 19 ilacını bulmaları gerekiyor başka türü ilan yok
öyle deme sümeyyelerde oy veriyo sonuçta onlara göre atatürk çok kötü biri o olmasa da bu kadar yükselirdik diyolar2023 te bir cami açar 2 yol yapar suriyelilerde artık tc vatandaşı onlarda buna oy verir zaten yaşlılarda +60 lar buna oy veriyor gene bu kalır hükümette.
aynı sistemi almışız bende biraz daha azdı dolarDA - 3 sistem aldığımda 7,46 idi
toplasan o kurları burdan abd'ye yol olurEvet artık 8 tlyide geçti sizce bu yol nereye kadar gider ?
AMERİKA GGDOLAR 8.05 OLDU